2777
2789
عنوان

اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 64 پست

عزیزم دغدغه ات اینکه که گوشیش ساده اس 

و اینکه میخوای ی پیج داشته باشین مشترک که روزمرگی رو به نمایش بذارین به نظرمن خوبه ولی اینکه این مورد دغدغه ات خیلی برام عجیبه

شما ی کوچولو از مجازی دور شی عین اون اقا میشی 

وگرنه اگه شما اینجوری فکر کنی باهم مشکل پیدامیکنین

خیلی از خانما میگن شوهرمون تو گوشیه حالا این بنده خدا نداره میگی چرا نداره 

داشت و فالووراش دختر بودن بخدا میزدی ی خواستگار دارم فالووراش دختره 

عزیزم اگه واقعا پسر خوب و اهل زندگی بهتره بیشتر فکر کنی به خوبیاش نه به نداشتن گوشی درست حسابی.

من همه ارزوم اینه عقد کنیم بریم کلی عکس بگیریم  و... اون میگه عکس هم بگیریم واسه منو توعه  ...

والله داره درست میگه،توبرو100000000000 عکس بگیرولی چکاریه به بقیه نشون بدی! 

البته تابااین قضیه کنارنیومدی بهش جواب مثبت نده

لطفالایک نکنید،ممنون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب میتونی بعد ازدواج برای تولدش گوشی بخری

این ندار نیست که پول خرید گوشی نداشته باشه 

میگه از شبکه مجازی خوشم نمیاد 

توهم دوسداری باش تو تل و اینستا اما زندگی خصوصیتو نریز رو دایره

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
خدا کهمنم بزرگ بشم  از دست خودم دیوونه شدم

مردا تو اون فضا ها هزار تا خلاف وچت های ناجور میکنن وخیلی ها تو همین نی نی سایت از خیانت همسراشون وفیلم های ناجور و س ک سی که برای هم رد وبدل میکردن رو گفتن .حداقل خیالت راحته از این موضوع

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
عزیزم دغدغه ات اینکه که گوشیش ساده اس  و اینکه میخوای ی پیج داشته باشین مشترک که روزمرگی رو به ...

ازشخوشم میاد اما دغدغه هام مسخرست خودمم میدونم

این ندار نیست که پول خرید گوشی نداشته باشه  میگه از شبکه مجازی خوشم نمیاد  توهم دوسداری ...

چقدر عاقله

مرد زندگی

اگه ردش کنی عقل نداری

کاش مردای ماهم گوشیشون ساده بود

شب تا صبح تو اینستا نبودن یکم بما نگاه میکردن

یه گوشی خیلی گرون قیمت بگیر برای خودت. باهاش سرگرم شو. ازدواج نکن

میخوام ازدواج کنم خب 

پسره خوبیه 

شاید کمتر مثل این پسر تواین زمونه پیدابشه

اووف که چقداین خواستگارت ایده ال منه،حیف ک سنش بمن نمیخوره اخاشوخی ...

ایده ال خودمم هست 

یه سری از اخلاقاش خیلی باحاله 

خوشم میاد ازش 

اما باید با گوشیش هم کنار بیام

عزیزم دغدغه ات اینکه که گوشیش ساده اس  و اینکه میخوای ی پیج داشته باشین مشترک که روزمرگی رو به ...

اون میخنده میگه مثلا من تو  خونم کوبیده بخورم اونو نشون ملت بدم 

میگه این رفتارا زنونست از یه مرد بعیده

ایده ال خودمم هست  یه سری از اخلاقاش خیلی باحاله  خوشم میاد ازش  اما باید با گوشیش ...

عامل همه ی این اختلافات وبدبختیازن وشوهراهمین گوشیه 

اره باهاش کناربیاکه دراینده واست دردسرسازمیشه 

لطفالایک نکنید،ممنون
اون میخنده میگه مثلا من تو  خونم کوبیده بخورم اونو نشون ملت بدم  میگه این رفتارا زنونست ا ...

اصلا چه زنونه چه مردونه نداره گلم 

عکس بذار ولی نه همیشه 

منم خودم پیج دارم ولی هر از گاهی از ی جاهایی و ی موقع های عکس گذاشتم 

ولی دلیلی وجود نداره همه از شما با خبر شن که ععع چی خوردن کجا رفتن چیکار میکنن خیلی رو این موضوع فکر کن که اخه چی بشه عکس بذارم .عکس بگیر و یادگاری نگه دار نه واسه چشم مردم

همین چشم مردم کافیه ی آه بکشن و زندگیت از این رو به او رو بشه عزیزم 

نه خسیس نیست دوست داداشمه میگه خییلی پسر خوبیه  ولی من میگم مثلا بریم یه دورهمی این گوشیش ساده ...

شوهرمنم گوشیش سادست. چ خجالتی داره دختر. بهش بگو بخره مگه چیه. ساده بهتره ک

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
میتونی بمنم مشاوره بدی؟😶😐 شوهرم یک‌ماهی میشه خیلییییی زود رنج و بداخلاق شده صبح میره سرکار ساعت د ...

ببخشید اینو میگم سر گوشش نمیجنبه ؟؟؟مردا تو دو حالت تغییز میکنن یا ازاینکخ باکس دیگه باشن خیلی شادو شنگول میشن و رابطه باهمسرشونم بیشتر میکنن ک شک نکنه 

یا درگیر یکی که میشن بداخلاق و عصبی میشن ی جور عذاب وحدان و حس بدمیگیرن 

البته این حرفم براین معنا نیس ب همسرت شک کنی ولی سعی کن مواظب باشی من این هارو تجربه کردم رفتار ضدو نغیض همسرم و کارهاش

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
2790
2778
2791
2779
2792