2777
2789
عنوان

اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 64 پست

تورو خدا مسخرم نکنین 

من دوسدارم بعد عروسیم تو اینستا یه پیج روز مرگی مشترک بزنیم 

که این نداره 

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خسیس نیست دوست داداشمه میگه خییلی پسر خوبیه  ولی من میگم مثلا بریم یه دورهمی این گوشیش ساده ...

چقد بچه ای شما چند سالته!

گوشی ساده خجالت داره؟

بعدم مسئله ب این سادگی بعدهااا میتونی بهش بگی گوشیش رو عوض کنه یا اصلا گدشی دستش نگیره مگ‌چقد قراره مهمونی برین ک ی گوشی اینقد مهمه!

خوبی تو نی نی سایت عضوی ببین خانما از چی دارن ناله میکنن حواستو جمع چیزای مهم تر کن لدفا

الان دیگ هرکی تو مجازی نیس گوشیش سادس کلاس داره 😐

جدی میگین 

میدونم خنده داره ولی واسه من دغدغست

نه خسیس نیست دوست داداشمه میگه خییلی پسر خوبیه  ولی من میگم مثلا بریم یه دورهمی این گوشیش ساده ...

اقامنوول کنیدیه چک این دختروبزنم واسه این طرزفکرس

لطفالایک نکنید،ممنون
چقد بچه ای شما چند سالته! گوشی ساده خجالت داره؟ بعدم مسئله ب این سادگی بعدهااا میتونی بهش بگی گوشی ...

خب این خودش میگه من از گوشی بازی بدم میاد الان که تو مرحله شناختیم خیلی کم اس میده زنگ میزنه 

میگه من برنامه ریزی دارم هرروز باید کتاب بخونم 

و... وقتشو ندارم دیگه

الان هیشکی گوشی ساده نداره اون زرنگه باگوسی ساده اومده جلو ک شماره ها و هرچی ک قبل بوده رو محو کنه بعد نامزدی خوب ضایس بخواد این کارو کنه گفنه باگوشی ساده برم بعدا میگم خریدم گوشی 😐😐😐😐😐😐

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

بعد ازدواج میفهمی که داشتن گوشی ساده حس خوبی داره نه بد .چه کاریه همش سرش تو گوشی باشه وهزار تا فالوور داشته باشه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
خب این خودش میگه من از گوشی بازی بدم میاد الان که تو مرحله شناختیم خیلی کم اس میده زنگ میزنه  ...

اینجور ادمایی هنوزم پیدا میشن جدی؟؟

این خیلییییییییییییی خوبه دختر قدرشو بدون 

بعدم بعدهاااا ک محرم بشین مططططمعن باش خود بخود بیشتر زنگ خواهد زد بیشتر پیام خواهد داد 

اگرم اینقد موضوع برات مهمه ک واقعا بهش فکر کن دیگ چی بگم 

حس میکنم داری سرکارمون میزاری😊😑😐

الان هیشکی گوشی ساده نداره اون زرنگه باگوسی ساده اومده جلو ک شماره ها و هرچی ک قبل بوده رو محو کنه ب ...

نه اینطور نیست مثل داداشه واسه داداشم دوستیشون خیلی عمیقه چند ساله میشناستش 

میگه انگار واسه این دنیا نیست 

گوشیش سادست رفیق بازی نکرده تو عمرش و..

خخخخ یاد نقی افتادم

خخخخخ  

ببین گلم این اینستاجزءازاینکه باعث دوری بشه هیچ فایده ی نداره

توام یادبگیرخوشیاتوفقط واسه خودت حفظ کنی

لطفالایک نکنید،ممنون
الان هیشکی گوشی ساده نداره اون زرنگه باگوسی ساده اومده جلو ک شماره ها و هرچی ک قبل بوده رو محو کنه ب ...

خخخخخخخخخخخخخ از این جنبه بهش نگاه نکرده بودم 

استارتر حواست باشه بعدا بخودت نگه من ندارم توهم نباید داشته باشی از الان باهاش حرف بزن ببین مزه دهنش چیه 😶😑😐

اینجور ادمایی هنوزم پیدا میشن جدی؟؟ این خیلییییییییییییی خوبه دختر قدرشو بدون  بعدم بعدهاااا ...

بخدا سر کاری نیست 

میدونم مامانم میگه به بزرگ نمیشی تو هیچوقت 

پسره تحصیلکرده هم هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز