2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم ...

243 بازدید | 29 پست

دیشب دیدم شوهرم حالش گرفتس بعدم موقع خواب دیدم خوابش نمیبره هی کفت چیزی نیست ولی بعد گفت ممکنه سر کار دیگه نخوانش.بهش دلداری دادم گفتم فدا سرت و ... ولی خودم اعصابم خورده چه غلطی کنیم تو این گرونی و بیکاری با مخارج یه زندگی و یه تو راهی .کم سر بارداری سونو و ازمایش دارم به خاطر کم کاری تیروئید هم ماهی یبار دکتر و ازمایش میرم ماشا..ویزیتهاشونم 40 _50 تومن دفترچه هم قبول نمیکنن.

خدا لعنت کنه باعث و بانیاشو😡

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که بیرونشون نمیکنن عزیزم به خدا توکل کن.برات ۵تا صلوات میفرستم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

عزیزم.دعا میکنم براتون.کاملا حالتو میفهمم.تا همین چندروز پیش خودمون درگیر پیداکردن کار بودیم خیلی اذیت شدیم.الان شوهرم سرکار رفته ولی چه کاری هوف.انشاالله که مشکلی نیست و شوهرت سر کارش میمونه ولی اگرم خدای نکرده نشد خودتونو نبازید،بگردید انشاالله کار بهتر پیدا میشه.توی دیوار و شیپور شهرتون بگرد

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
الهی بگردم.ناراحت شدم.به خدا توکل کن.انشاالله بیرونش نکنن.به حضرت زهرا توسل کن

اخه شرکتشون خیلی وقته یا کار جدید ندارن قبلی ها رو هم طلبهاشنو نمیدن کلا شرکت رو هواست مثل یه کشتیردر حال غرق شدن بود که دیگه شد