2777
2789
عنوان

میشه بیاید 🙏🙏🙏

60 بازدید | 7 پست

خانومها من برا بچه دوم در اقدامم بچه اولم یک سالو نیمشه شیر هم میخوره ولی الان دوماهه باردار نمیشم میشه بگید چیکارکنم خودم نمیدونم به کمکتون نیاز دارم نکنه دیگه باردار نشم خودمم ۱۸ سالمه

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

گلم میشه بپرسم چرا انقد زود دومی رو میخوای؟؟چرا نمیذاری اولی حداقل دو سال شیرشو بخوره؟؟

فک کنم بچت خیلی خوبه نه؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

وای چ زوده عزیزم... من شنیدم بعضی خانما موقع شیر دادن باردار نمیشن مثلا مادرشوهر من کلا هیچ پیشگیری نمیکردن دقیقا بعد از تموم شدن دوران شیر دهیش باز باردار میشده الان بچه هاش دقیقا فاصله شون 3 ساله

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گلم میشه بپرسم چرا انقد زود دومی رو میخوای؟؟چرا نمیذاری اولی حداقل دو سال شیرشو بخوره؟؟ فک کنم بچت ...

ن شوهرم خیلی اصرار داره برا دومی میگه باهم بزرگ شن دیگه تموم کنیم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
وای چ زوده عزیزم... من شنیدم بعضی خانما موقع شیر دادن باردار نمیشن مثلا مادرشوهر من کلا هیچ پیشگیری ...

ینی بخاطر شیردادنم نمیشه استرس گرفتم اخه

ن شوهرم خیلی اصرار داره برا دومی میگه باهم بزرگ شن دیگه تموم کنیم

چه باحال

من بچمم شیر نمیخوره،ناخواسته باردارم،عزا جونمونو گرفته.

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز