2777
2789
عنوان

یه چیزی توگوشمه😨😨😨

159 بازدید | 19 پست

گوشم خیلی صدامیده دردم میکنه حس میکنم یچی رفته توگوشم😳😳😳

باگوش پاک کنم پاک میکنم تمیزه ولی هی صدامیده چرا? اذیت میشم😭😭

کسی تابحال شستشوی گوش رفته?چجوریه?دردداره?

.                             

من یشب خونه مادربزرگم خوابیدم اونجا یه حشرات ریزی هستن که اسمشون گولاقاگیرنن یعنی چیزی ک میره توی گوش من میترسم ازاونارفته باشه توگوشم😖😖😖

.                             

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درد نداره دقیقا انگار داخل گوشت رو جاروبرقی میکشن😁

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
گودزیلاهم میتونه باشه😐

فقط هزارپا نباشه صلوااااات

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
من یشب خونه مادربزرگم خوابیدم اونجا یه حشرات ریزی هستن که اسمشون گولاقاگیرنن یعنی چیزی ک میره توی گو ...

خب اگه فک میکنی از اوناس زودتر برو دکتر

چون اونا خدایی نکرده به پرده گوشت آسیب میزنه

واقعا?من همش فک میکردم توشستشوی گوش اب و کف میریزن توگوش😂😂😂

.        راستی شامپو بدن هم با خودت ببر 😂😂😂😂

نه توروخدا نگو😢😢هزارپامگ جامیشه??😐

آره دونه دونه دونه دونه پاهاشو میکنه تو، مدیونی با آهنگ محسن ابراهیم زاده اولشو نخونی😂😂😂