2777
2789
عنوان

یه چیزی توگوشمه😨😨😨

156 بازدید | 19 پست

گوشم خیلی صدامیده دردم میکنه حس میکنم یچی رفته توگوشم😳😳😳

باگوش پاک کنم پاک میکنم تمیزه ولی هی صدامیده چرا? اذیت میشم😭😭

کسی تابحال شستشوی گوش رفته?چجوریه?دردداره?

.                             

من یشب خونه مادربزرگم خوابیدم اونجا یه حشرات ریزی هستن که اسمشون گولاقاگیرنن یعنی چیزی ک میره توی گوش من میترسم ازاونارفته باشه توگوشم😖😖😖

.                             

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درد نداره دقیقا انگار داخل گوشت رو جاروبرقی میکشن😁

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
گودزیلاهم میتونه باشه😐

فقط هزارپا نباشه صلوااااات

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
من یشب خونه مادربزرگم خوابیدم اونجا یه حشرات ریزی هستن که اسمشون گولاقاگیرنن یعنی چیزی ک میره توی گو ...

خب اگه فک میکنی از اوناس زودتر برو دکتر

چون اونا خدایی نکرده به پرده گوشت آسیب میزنه

واقعا?من همش فک میکردم توشستشوی گوش اب و کف میریزن توگوش😂😂😂

.        راستی شامپو بدن هم با خودت ببر 😂😂😂😂

نه توروخدا نگو😢😢هزارپامگ جامیشه??😐

آره دونه دونه دونه دونه پاهاشو میکنه تو، مدیونی با آهنگ محسن ابراهیم زاده اولشو نخونی😂😂😂