2821
2789
عنوان

کیست ۴۹میلیمتر

392 بازدید | 12 پست

۳ روز پیش بی بی گذاشتم مثبت بود دیروز یهو خونریزی کردم رفتم سونو گفتن اصلا باردار نبودم بخاطر کیست مثبت شده..کسی اینجوری بود؟الان که پریود شدم کیست از بین میره؟ عسل وسیاهدانه بخورم خوب میشه؟با بادکش کنم،؟ دارم میمیرم دیگ ..اینم شانس من بود😢😢

خداجووونم مرررسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کیست 40میلی متری دارم دکترگفت مهم نیست خودش ازبین میره.میتونی 3ماه  ال دی بخوری همه کیستات ازبین بره .من عسل وسیاهدانه که الان میخورم لخته های سیاه ازم دفع میشه که گفتن خونه کثیف ومونده ست نمیدونم دیگه همون کیسته یانه؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من کیست 40میلی متری دارم دکترگفت مهم نیست خودش ازبین میره.میتونی 3ماه  ال دی بخوری همه کیستات ا ...

یعنی ۳ماع طول میکشه؟من از الان شروع میکنم عسل وسیاهدانه میخورم بادکش هم میکنم..این ماه میتونم اقدام کنم؟

خداجووونم مرررسی
بچه ها توروخدا کمکم کنید زودتر مشکلم حل بشه

عزیزم برو عطاری بگو کالمه میخام یه گیاه دارویی هست 

من دوتا تخمدونام پرکیست بود موقع پریودیم میجوشاندم با تخم شوید میخوردم دوتا پریود ی خوردم سونو رفتم گفت هیچ کیستی نداری 

چه روز خوبیه امروز      مگه نه؟؟  
عزیزم برو عطاری بگو کالمه میخام یه گیاه دارویی هست  من دوتا تخمدونام پرکیست بود موقع پریودیم م ...

رعایت کن زیادیش هم بده کالمه خوردن باعث میشه کمرت شل بشه  دوره قاعدگیت طولانی تر بشه

چه روز خوبیه امروز      مگه نه؟؟  
یعنی ۳ماع طول میکشه؟من از الان شروع میکنم عسل وسیاهدانه میخورم بادکش هم میکنم..این ماه میتونم اقدام ...

نه دیگه صبرکن کیستت برطرف بشه بعداقدام کن .مال من که 40میلی متربوددکترگفت 3ماه ال دی بخورمال شماتقریبا5سانته همون ماه کافیه فکرکنم 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بچه ها توروخدا کمکم کنید زودتر مشکلم حل بشه

بله احتمالش هست با این پریودیت هم از بین بره

عسل وسیاه دونه بخور روز ۵قبل اینکه قرصldرو استفاده کنی یه سونوی دیگه هم بده ان شاالله که از بین رفته باشه

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄