2777
2789
عنوان

زنداداش حسود

1758 بازدید | 57 پست

سلام دوستان،من یه زنداداش دارم که خیلی حسوده،ده سال ازمن بزرگتره.من تازه عقد کردم،یعنی من یه شکلات بخرم میره عین همونو میخره هرچی تو خونه بقیه میبینه میره میگیره هیچ کمبودی نداره تو زندگیش،داداشم بهترینارو براش گرفته من ازین رفتارش بدم میاد دوس ندارم دو روز دیگه میرم خونه خودم بره عین وسایل منو بخره دیگه شورشو دراورده حتی به حرف زدن و پست های اینستاگرامم هم حسادت میکنه!!یجور مریضی داره انگار خیلی عصبی میشم بااین کاراش

لطفا بگید چطوری باهاش رفتار کنم دوسدارم حرصشو دربیارم اه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا از خودشون اراده و قدرت انتخاب ندارند خودتون ناراحت نکنید متاسفانه منم ی نفر دارم که این مدلیه جالب اینجاست با اینکه وضع مالی خوبی داره میره اون چیز سطح پایین و ارزونی که ی نفر دیگه خریدرو میگیرم

زنداداش منم همینه.بعد جالب اینجاس من چیزی میخرم می‌ره عینشومیخره هیچ میگه ازقبل داشتم🙄

حتی به بیوگرافی اینستا هم حسادت میکنه،امروز رفتم دیدم هرچی من نوشتم اونم نوشته،از وقتی عقد کردم خیلی شدید تر شده کاراش،حال بهم زنه

😂😂😂😂تازه اولشه گل من چن سال پیش کل دکور خونرو عوض کردیم بعد که رفتیم جهاز خواهرشوهرمو ببینیم انگار رفته بودیم خونه خودمون لامصب همون رنگارم خریده بود ینی تا دو سه سال حرص خوردم از دستش این هفته تن من لباس یا مانتو جدید ببینه هفته بعدی همون رنگو مدل تو تنش میبینم

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️