چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
شقاق سینه که اوایل شیردهی ایجاد میشه عزیزم؟؟از اول داشتی یعنی؟
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
نه عزیزم دقیقا پارسال هم یه بار اینجوری شدم اون موقع دهن پسرم برفک شده بود الان فقط سرما خورده نمیدو ...
چه بد من فکر میکردم فقط برا اول شیردهیه اخه من خودم تا دو ماه گریه میکردم و شیر میدادم به دخترم سر همین قضیه ولی دیگه تا از شیر گرفتم این مشکلو نداشتم. انشالله که زودی خوب میشی خیلی وحشتناکه دردش😣😣😣🌹
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !