2789
عنوان

شقاق سینه

342 بازدید | 19 پست

تو رو خدا بگید چیکار کنم شیر خودم زدم روش خوب نشده مرتبم میشورم اما فایده نداره لباسمم میخوره بهش از درد جیغم در میاد چه برسه موقعی که شیر میدم 

پسرم یک سال و نه ماهشه میشه کلا بهش شیر ندم اما دلم نمیاد قبل از دو سالگی از شیر بگیرمش دوست داشتم شیردهیم کامل باشه الان چیکار کنم زود جواب بگیرم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شقاق سینه که اوایل شیردهی ایجاد میشه عزیزم؟؟از اول داشتی یعنی؟

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

او 😭😭😭😭😭😭 وایه من سه روزه خوب شده 😭😭😭😭

اندازه ی دو سانت کامل باز شده بود ازش خون میچکید 😣😣😣😣

پسر منم ۱۵ ماهشه

من وقتایی ک شیر نمیخورد پماد ان ان و آد رو مخلوط میکردم و میزدم سر سینه و مشما فریزر میذاشتم روش 😭😭😭😭

خیلی طول کشید تا خوب شه

(    )
شقاق سینه که اوایل شیردهی ایجاد میشه عزیزم؟؟از اول داشتی یعنی؟

نه عزیزم دقیقا پارسال هم یه بار اینجوری شدم اون موقع دهن پسرم برفک شده بود الان فقط سرما خورده نمیدونه خودمم سرما خوردم شاید بدنم ضعیفه اینجوری شدم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
ماشالله یک سال و نه ماه شیر دادی چه خبره حالا یه دو ماه اینور اونور خیلی فرقی نداره برا از شیر گرفتن ...

خب چجوری بگیرم یه دفعه هم که نمیشه گفتم حداقل کمش کنم کم کم ازش بگیرم الان اينجوری خیلی گناه داره 

نه عزیزم دقیقا پارسال هم یه بار اینجوری شدم اون موقع دهن پسرم برفک شده بود الان فقط سرما خورده نمیدو ...

چه بد من فکر میکردم فقط برا اول شیردهیه اخه من خودم تا دو ماه گریه میکردم و شیر میدادم به دخترم سر همین قضیه ولی دیگه تا از شیر گرفتم این مشکلو نداشتم. انشالله که زودی خوب میشی خیلی وحشتناکه دردش😣😣😣🌹

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
کرم هیدرودرم مخصوص شقاق سینه داروخونه ها موجود.گیاهی هم هست...ضرری هم واسه بچه نداره.تهیه کن.معجزه م ...

باشه عزیزم ممنون از راهنمایی 😘

چه بد من فکر میکردم فقط برا اول شیردهیه اخه من خودم تا دو ماه گریه میکردم و شیر میدادم به دخترم سر ه ...

آره خیللللللی 😢