nafasi_tala مدیر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 786 عنوان چیز کیک | مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 17 پست خانم گلها سلام میخوام بدونم طعم چیز گیک چجوریه؟ چون میخوام واسه شب یلدا درست کنم . ولی نمیدونم چه طعمی هست. خوبه یا نه؟ 1397/09/25 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماعون عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6673 اهان تا حدودی متوجه شدم .من خودم دوست دارم اون وسط شیرین عسل رو. ولی شوهرم بدش میاد. راستش اونم مواف ... پان اسپانيا درست كن دستورشو تو گوگل سرچ كن مياد خيليم خوشمزه اس من براي هركي درست كردم عاشق و ديوونش شده هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
nafasi_tala مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 786 پان اسپانيا درست كن دستورشو تو گوگل سرچ كن مياد خيليم خوشمزه اس من براي هركي درست كردم عاشق و ديوونش ... قبلا درست کردم همینجور که شما میگی بسیار خوشمزه هست. مثلا میخوام امسال یه چیز جدید درست کنم😂😂😂
ماعون عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6673 قبلا درست کردم همینجور که شما میگی بسیار خوشمزه هست. مثلا میخوام امسال یه چیز جدید درست کنم😂😂😂 كيك درست كن گرد برش بزن چند لايه مثل انار درست كن بعد با خامه و ژله بريلو قرمز انار درست كن خيليم راحته هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...