2777
2789
عنوان

برفک دهان

1330 بازدید | 16 پست

سلام.مامانای باتجربه کمک

دخترم 3ماهشه. از 10روزگی برفک گرفت با ی شیشه نیستاتین خوب شد. دوباره 1ماهگیش گرفت دیگه هرچی نیستاتین دادم کامل خوب نشد.کم و زیاد میشه. حتی نیستاتین و به نوک سینه خودم میزدم.

آخرش دکترش کپسول فلوکونازول نوشت. خودم و دخترم خوردیم بازم اثری نداشته. نی نی های شما چطور خوب شدن؟

خدا در قلب انسانهاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دختر منم الان ۹ ماهشه تقریبا از سه ماهگی گرفت سری اول دکتر ۴ تا شیشه نیستاتین داد گفت به خودش بده به سر سینه خودت و شیشه و پستونکشم بزن خوب شد دوباره برگشت دوباره نیستاتین خورد با کپسول . دوباره برگشت قطره بهش دادم . شیشه شو انداختم دور پستونکشم همینطور دیگم بهش پستونک ندادم الان یکی دو ماهه الهی شکر راحت شدم . خیلی بد بود خیییلی عذاب میکشیدم دهنشو میدیدم پر از سفیدک و آفت بود

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله

ببین عزیزم اولا نزار کسی دهن بچتو ببوسه یکی از تحریک کننده هاس...بعد اون لباس زیر نخی بپوش و روز در میون عوضش کن و تمیز بشور... من دخترم برفک گرفته بود دکتر اون شربت رو داد یه قطره هم داد خودم سر سینه ام بزنم گفت باید همزمان درمان شید هر چیزی که نزدیک دهنش میبره رو تمیز بشور ولی بیشترش از بوسیدن دهان بچه اس 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

راسای دکتر گفت این یه قارچ که تو دهن همه هست ولی بچه ها چون ضعیفن اینجوری خودشو نشون میده و اینکه گفت با جوشونده این قارچ از بین نمیره . انشاالله زود خوب بشه کوچولوتون

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله

من شیشه نمیدم اما پستونک میخوره عادت کرده. نخوره خوابش نمیبره. پستونکشو عوض کردم امروز. نمیتونم کلا پستونک ندم گریه میکنه

خدا در قلب انسانهاست