2777
2789
اره چون مادر شوهرم هست نمیخخوام برم بیرون الان پیششونیم جای ما تصمیم میگیرن میگن شما نامزدین بابا ما ...

واقعا خیلی رو مخن

خب عزیزم اینارو شوهرتو ببر ی جایی اروم اروم قلق شوهرت دستته ک اخرشب بغلش با متانت حرفتو بزن بگو عروسی نمیخام پول حروم کردنه خدایی ما عروسی نگرفتیم چون من نخاستم از پول حروم کردن بگیر تااینکه بدم میاد دخترای فامیل رعایت نمیکنن تو روز عروسی لخت پاچه ها میان وسط وقتی داماد هست میرقصن یا هر چیز دیگه ای گفتم نمیخام اصلا خدایی پولم نداشتیما فقط ۲۰تومن داشتیم وسایل خریدیم و رهن خونه دادیم

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
عزیزم بخدا درکت میکنم میفهممت چقد سخته نگران نباش حل میشه

الان شوهرمم خوابیده ها بعد دو روز اومده خونه کل روز شماش از خستگی میرف حالام توپ بزنی بیدار نمیشه لاقل باهام حرف بزنه خخوب میشم یه مدت ولی همیشه همینجوری هستیم هعی هعی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا مادر من قسطاش بخوره فرق سرم غرررر میزنه فوش بد و بیراه دروغ اصلا نمیدونم چشه این مادر !!!! هرچی ...

ببین من ب شوهرم گفتم پول عروسی بدیم خونه بهتر و وسایل بهتر بگیریم والا مادر شوهر منم رو مخ بود ولی خداروشکر شوهرم ب حرف من گوش کرد اونارو ادم حساب نکرد البته اونا پول نمیدادن ک میگفتن خودتون بگیرین واقعا پرروان اوف عزیزم مادرا دلشون پر کسیو ندارن برا ماها دردودل میکنن میدونی ک

واقعا خیلی رو مخن خب عزیزم اینارو شوهرتو ببر ی جایی اروم اروم قلق شوهرت دستته ک اخرشب بغلش با متانت ...

شوهرم ک مذهبی هست خودش همش با مامانش بحث راه میندازه ک ک چرا اینارو میگی میدونی عروسی نمیگیرم از اول شرطم بوده مامانش نمیدونم دلش میخواد ما از اونیکی پسرش کمتر باشیم انگار 

همش ب فکر اونه 

ینی همه بچه فدای اون یدونه بچه میشن همه بچه ها هم ازون یدونه بدشون میاد !!!!

الان شوهرمم خوابیده ها بعد دو روز اومده خونه کل روز شماش از خستگی میرف حالام توپ بزنی بیدار نمیشه لا ...

اخ عزیزمن اروم باش واقعا درکت میکنم منم همش حرص میخورم دوس دارم بیدارش کنم حرفامو بگم بعد بخابم ببین ی کاری کن بنویس براش تو گوشیش بذار رو صفحه هروقت بیدارشد بخونه خب هم سبک میشی هم اروم

ببین من ب شوهرم گفتم پول عروسی بدیم خونه بهتر و وسایل بهتر بگیریم والا مادر شوهر منم رو مخ بود ولی خ ...

مادر من درد و دل نمیکنه منو میشکونه با حرفاش انگار با خورد کردن من خودش صاف میشه توتاپیک قبلیام نوشتم راجبش 

شوهرم ک مذهبی هست خودش همش با مامانش بحث راه میندازه ک ک چرا اینارو میگی میدونی عروسی نمیگیرم از اول ...

دقیقا خونواده شوهر منم همینطوره فقط برادرشوهر بزرگم اون باید بهتر باشه بقیه پشمن والا 

ولی جدی گفتما بنویس براش تازه هرحرفی هست خب بعد برا خودت چن بار بخون اگه مناسب بود بذار تا صبح ببینه اگه نبود خودت اروم بشی پاک میکنی