2777
2789
چجوری مزاج شناسی برم؟

دکترای طب سنتی چندتا سوال میکنن ازتون نبض میگیرن و میفهمن خیلی خوبه 

همسر من تپش قلب داشت بهش گفت از سردی مزاجته و چیزای گرمی بهش داد و دارو های خاص خودش که الان خیلی بهتره همسرم البته منکنه به شما چیز دیگ ای بگن

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنگی نفس گاها دام مثلا بدوعم اگه یا عصبی شم

خب پس به نظرم بهتره بری متخصص قلب

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
خب بحرف عزیزم من گوش میدم جان؟ چیشده از چیزی ناراحتی یا ناراحت بودی

جدیدا خیلی حساس شدم قبلا طرف حرف بارونم میکرد اصلا عین خیالم نبود الان از هر حرکتی براخودم بت میسازم شوهرم دیوانه شده بس غر زدم 

یه سره گریم میگیره پشت سر هم

مادر شوهرمم آی کیوش یا خیلی پایینه یا خودشو میزنه ب اون راه ادم عصبی میشه از کاراش ولی نمیتونممم چیزی بگم

شوهرمم بیچاره انقدر خستس ک یهو بیهوش میشه وسط غرای من البته پشتمه ها ولی من دارم خل میشم

ازون ورم خانواده خودم ول نمیکنن منو 

ب مامانم امروز گفتم غضیه تپش قلبمو 

خب بحرف عزیزم من گوش میدم جان؟ چیشده از چیزی ناراحتی یا ناراحت بودی

ک مثلا یکم بس کنه زنگ زدن ب منو

ول نمیکنه هی زنگ میزنه پشت سر همه بابام داداشم خاهرم حرف میزنه

یا اس ام اس میده ک من دیگه باباتو ول کردم دارم میرم از پیشش خونه گرفتم و میرم سر کار

دیوانه شدم بیشتر از دست مادرم 

شوهرمم میگه مادرته باید مراعاتشو کنی

چقدرررررر عاخه دیگه نمیتونم انگار

مغزم یاری نمیکنه

دلم میخواد برم خونه ی خودم از همه دور شم انگار دیگه هیچکسو نبینم کارایی ک دوست دارم انجام بدم هرجا خاستم برم کسیم منو نپاد

جدیدا خیلی حساس شدم قبلا طرف حرف بارونم میکرد اصلا عین خیالم نبود الان از هر حرکتی براخودم بت میسازم ...

اخ عزیزم شاید بخاطر اینه زیادی با‌خودت فکرو خیال میکنی و تنهایی بیشتر وقتت تو خونه ای؟

بیشتر برو بیرون بیشتر بخند باور تاثیر داره من کشیدم میگم منم همینطور بودم همش‌بهانه میگرفتم الکی غر میزدم شوهر منم تا برسه خونه افتاده از درو دیوار بهانه گرفتم همش تو خونه تنها بدون صحبت

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
ک مثلا یکم بس کنه زنگ زدن ب منو ول نمیکنه هی زنگ میزنه پشت سر همه بابام داداشم خاهرم حرف میزنه یا ...

اخ تو دقیقا مشکلات منو داری منم بیشتر مادرم چون زیاد قسط داره اینقد جوشش زدم همش بهم میزنگه میگه قسطم مونده زیادم هست از عهدش برنمیاد منم همش حرص میخوردم مریض شدم اعصابم خورد شد تااینکه گفتم اخه تا کی با حرص خوردن من ک پول جور نمیشه ولش کن لااقل نمیرم ک

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
اخ عزیزم شاید بخاطر اینه زیادی با‌خودت فکرو خیال میکنی و تنهایی بیشتر وقتت تو خونه ای؟ بیشتر برو بی ...

اره چون مادر شوهرم هست نمیخخوام برم بیرون الان پیششونیم جای ما تصمیم میگیرن میگن شما نامزدین بابا ما نمیخوایم عروسی بگیریم باید کیو ببینیم همش از اون یکی پسرشون حمایت میکنن با اینکه اصلا ادم نیست بی ادب و زبون نفهمه و خود بین

و خدخواااه تا دلت بخواد

واسش عروسی گرفتن بهش کلی پول دادن واسه خونه و .....

حالا ما یکم ب زور پول جمع کردیم 

میگه عروسی بگیرید خونه میخواید چیکار

دلم میخواد بگم خونه؟ راس میگیا میزاریم سر قبرمون واقعا خونه ب چ کار میاد؟ کسی شنیده؟ 

نمیتونم بی احترامی کنم دیگه وگرنه با این اعصاب قاتیم به همه میتوپیدم 

اخ تو دقیقا مشکلات منو داری منم بیشتر مادرم چون زیاد قسط داره اینقد جوشش زدم همش بهم میزنگه میگه قسط ...

حالا مادر من قسطاش بخوره فرق سرم غرررر میزنه فوش بد و بیراه دروغ اصلا نمیدونم چشه این مادر !!!! هرچی حرف میزنم درست نمیشهههه ک نمیشه پوووف 

منم نه دوستی نه رفیقی نه خواهری نهمادری هیچکسو ندارم

فقط یه ظاهر خوب دارم  جلو همه ک باعث شده یکم سمتم باشن گاها طرفم باشن