2777
2789
عنوان

جاری عوضی من

2096 بازدید | 20 پست

ی شب برداشت بهم گفت شوهرت قبلا خیلی به حرف من گوش میکرد

حتی مجردی هاش میومد خونه مون باهام درد و دل میکرد

دوتایی تنهایی😐وای چقد خوب بود

واقعا باید چی گفت به این عنتر خانوم؟؟؟

خدا منو ببخشه اما با حرفاش به شوهرم شک کردم😞

بهش بگم جاریم اینطوری بهم گفته؟؟

فقط بشنوید 

ولی انقدر ساده نباشید ( دور از جون تون)  ک این حرف های خانمان برانداز و هدف دار  رو باور کنید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر منم مجردیاش خونه داداشش زندگی میکرده خیلی هم با زن داداشش صحبت  میکردن ولی جاریم هیچ وقت همچین حرفی نزده  

بنظرم بی خیال باش 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

قشنگ معلومه گو خورده تا حرصتو دربیاره اهمیت نده

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

اگرم بوده تومجردی بوده که شما نبودی ،به نظرم حساسیت نشون نده هروقت تعریف کرد فقط لبخند بزن 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

عزیزم جاریه دیگه چ انتظاری داری خودتو ناراحت نکن ب روی خودتم نیار کلا انگار نشنیدی حرفشو

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!