زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول انژو گرافی میکنن که اون رگ پیدا کنن مثل همون عمل اما فقط عکس برداری میکنن. عمل بعدی هم یه چیزی وارد رگ میکنن تا اون نقطه میبرن ولخته رو جذب میکنه.
انشالله زود خوب میشه.دکترا بهترمیدونن.دکتر قربانی فکر کنم غرب تهران یا اطراف ولیعصر باشه کارش عالیه.ادرس دقیقش نمیدونم.
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
مرسی عزیزم امید واهی نباشه واقعا خوب میشه؟،الان عکس گرفتن گفتن خونریزی دیدن،تکلم و اینا به راحتی میت ...
توکل بخدا نگران نباش.
گلم اگر سکته جزی باشه با فیزیو تراپی خوب میشه اما اگه وسیع باشه خوب نمیشه مامان من سکته دسبع کرده الان ۲ ساله فلج شده زمین گیر شد خیلی خیلی سخته انشالله زود خوب شه تو عذاب نباشی