2777
2789
عنوان

اش دندونی

648 بازدید | 33 پست
دوستان میخوام فردا برای پسرم اش دندونی بپزم شماها چجوری میپزین؟؟؟؟؟ مرسی از لطفتون
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اها مرسی عزیزم زوش پیازداغ هم میخواد؟ کلا تزیین روش چیه؟ یه سوال دیگه اینکه اش دندونی رو اصولا کی میپزه مادر یا مادربزرگها؟
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
یعنی هیچکس اش دندونی درست نکرده فقط پسر من داره دندون درمیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بچه اخرخانوادمم مادرم پابه سن گذاشتس نمیتونه ولی خیلی دلم گرفته که مادرشوهرم که خیلی ازمادرم جوونتره و همسرمم تننها پسرشه انگار نه انگار که براش بپزه
چراتو تاپیکهای واقعا بیمحتوا همه میریزن نظرمیدن ولی وقتی کسی سوال درست میپرسه کسی نیست؟
دیگه ازنینی سایت هم ناامید شدم بخاطرهمین من زیادتاپیک نمیزنم 2سال ونیمه عضوم4تاتاپیک زدم ممنون از راهنماییتون
آش دندونی مواد لازم : گندم پوست کنده 1 لیوان نخود 1 لیوان لوبیا سفید 1 لیوان عدس 1 لیوان ماش 1 لیوان پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری آب گوشت به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه: تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود. سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد. پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد. باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد. وقتی آش خوب لعاب دار شد، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد. در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.
خدایا! لذت بندگیت را از من مگیر...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز