همشو بریز تو قابلمه تا یک انگشت بالاتر از موادت آب بریز بزار بجوشه بعد ک پخت و آبش کم شد برشون دار تو آبکش بریز بادستت مثل گوجه ک میخوای آبشو بگیری برا رب صافش کن اسخوناش ک تو آبکش میمونه رو بریز آب زیرشم عصارشه بسته بندی ک تو فریزر کم کم بریز تو غذاش
همه پاهای مرغ و قشنگ بشور ناخن هاشو ببر،،بعد با پیاز پر و زرچوبه تفت بده بعد اب بریز روش تا نصف بیشتر قابلمه بعد بزار بجوشه،،تا سه چهار ساعت قشنگ عصاره پس میده بعد که خنک شد فریز کن،،هر بار یه تیکه بنداز تو قابلمه براش غذا درست کن
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم
اول همه رو تمیز بشور بعد بزار تو یه قابلمه ی بزرگ آب بریز.بزار رو شعله یبار که جوش اومد ابشو بریز دور که اون کثیفیها و هورموناش بره. بعد دوباره آب بریز زیاد بریز بزار روی شعله ی ملایم.شب بزار تا صبح که واسه نماز بیدار میشی.بعد که خاموش کردی بزار ولرم که شد از صافی رد کن.محتواتشو بریز دور خود ابشو بزار تو یخچال.بعد دو سه ساعت که برداری مثل ژله سفت میشه.من اونو برش میدم کوچولو کوچولو اندازه ی مربع میبرم بسته بندی میکنم میزارم فریزر.هر بار واسه غذای پسرم برمیدارم یه بسته میریزم.