2777
2789
عنوان

فکر های مثبت

90 بازدید | 12 پست

بچه ها از فردا میخوام به زندگی قشنگ نگاه کنم.من تا امروز هیچوقت به داشته هام شاکر نبودم.ی مدت رژیم میگرفتم ۱۱ کیلو لاغر شده بودم العان دوباره میخوام استارت بزنم به امید خدا.

کیا موافقن استارت بزنیم؟

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 

من 👏🏻😍

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

۱۱ کیلو خودم لاغر کردما بدون دکتر رفتن.اونم تو ۳ ماه حدودا.(بدون هیچ عوارضی)

اینقد حرص و جوش مال دنیارو خوردم قیافم پیر شد.۲۸ سالمه شبیه زنای ۵۰ ساله شدم.فقط خودمو داغون کردم.

بهتر که مستاجرم میتونم هر محله ی که دوست دارم زندگی کنم.بهتر که شاغلم میتونم دستم تو جیب خودم باشه.بهتر که چاقم لااقل واسه فعالیت صبحم انگیزه دارم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفت کاملا درسته گلم.من فقط تایپیک زدم اگه کسی تجربه داره بهم یاد بده.

آخه متاسفانه من خیلی تندم.زود جوش میارم.خیلی استرسی هستم

من حدود سه سال پیش پدرم رو ناگهانی از دست دادم

اونم سه روز مونده به عید نوروز.یکسال تمام اوضاع روحیم داغون بود.افسرده و مدام در حال گریه و مرور خاطرات

زندگیم رنگ خاکستری گرفته بود.نه به دخترام توجه داشتن نه همسر و زندگی و نه شغلم.

پیش مشاور هم رفتم اما موثر نبود.بعداز سال اول بابام ی روز تصمیم گرفتم بساط شکوه و ناله و برچینم.به خاطر اینکه مامانم دیگه حوصله نداشت دخترام رو نگه داره شغلم رو گذاشتم کنار.اما به جاش باشگاه رفتم.مدام موزیک های شاد و رقص .عکس پدرم همیشه همراهمه.الان جزیی از وجودم شده.هر لحظه حضورش رو احساس میکنم.دخترام از دیدن انرژی و شادی من کلی انرژی میگیرن و انگیزه

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

شوهرم وضعیت پولیش خوب نیس خودش زیاد ناراحت نیس من غصه خوردم .خیلیا مستاجرن منم مستاجرم ولی غصه شو خوردم.مامانم مریض شد غصه شو خوردم.آخرین باری که حس کردم واقعا خوشبختم یادم نمیاد😓😓😓