2777
2789
عزیزم منم همین مشکل ودارم رفتم سونو بزرگ طدن کبد و کبد چرب شکا چیگار کردین

عزیزم من رفتم ی ماه پیش ازمایش و انزیم کبدی بالا بود قراره ی ماه بعد دوباره برم ازمایش ولی دکتر گفت دردت اصلا ربطی ب کبد نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم میشه منم کمک کنی؟ ببینم شما برا همانژیوم چیکار کردی؟ 

سلام عزیزم اصولا توصیه میشه که دستکاری نشه چون تو کبد هست تکه برداری و اینا توصیه نمیشه خطرناکه مگر اینکه به دلایلی پزشک مجبور بع عمل جراحی ودرآوردن بشه

تغذیه ی مناسب ،، بلند نکردن جسم سنگین ،،دوری از فست فود، حتی بارداری رو‌ پزشک برای من پرریسک تشخیص دادند عزیزم

عزیزم منم همین مشکل ودارم رفتم سونو بزرگ طدن کبد و کبد چرب شکا چیگار کردین

عزیزم من مطلقا کبد چرب نداشتم یا آنزیم کبد ،، توی سونو گرافی معلوم شد همانژیوم کبد دارم ،، یعنی در  واقع یک توده دارم تو‌کبدم که البته دکتر گفت فعلا خوش خیمه ‌‌اصلا بهش دست نزن یا تکه برداری و اینا نکن 

استارتر جان .تاپیک قبلتو دیدم..دقیقااا درد منه😐😐😐سمت راست شکم که به پهلو میزنه و پشت..من سونو هم ...

سلام عزیزم شما رفتید دکتر بابت دردتون؟

نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی

سلام دوستان منم دردبدی داشتم ودارم رفتم سونوی شکمی گفتن دوکانون اکوژن  احتمالا مربوط به کلسیفیکاسیون درلوب راست کبد الان خیلی میترسم کسی شنیده یامیدونه چیه هنوز دکتر متخصص نرفتم ببینم دقیق چیه میترسم