2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس شايد ما جفتمون معده باشه؟؟شما چند وقته اينجوري شدين

من معدم عصبیه .مال الانم نیس.چن سالی میشه .به خاطر استرس زیادی ک بهم وارد میشد معده درد گرفتم.پارسال همین درد سمت راست اومد سراغم و رفتم دکتر و کل ازمایشارو گرفت و کولونسکوپیم کرد و خدارو شکر چیزی نبود.الان باز دو سه ماهه.البته دردش خیلی کمه.ولی خوب هس.باز رفتم سونو ک چیزی نبود..داروی معده و روده هم میخوردم.

من معدم عصبیه .مال الانم نیس.چن سالی میشه .به خاطر استرس زیادی ک بهم وارد میشد معده درد گرفتم.پارسال ...

ببخشيد دكتر نگفت بهتون كه درد معده ممكنه سمت راست بزنه؟يعني اين درد ممكنه همون معده باشه؟

ببخشيد دكتر نگفت بهتون كه درد معده ممكنه سمت راست بزنه؟يعني اين درد ممكنه همون معده باشه؟

نه عزیزم.راستش بهش نگفتم😐😐😐فقط سونو و ازمایشاتو رفتم..حالا اگه ادامه دار بشه حتما میرم

استارتر جان .تاپیک قبلتو دیدم..دقیقااا درد منه😐😐😐سمت راست شکم که به پهلو میزنه و پشت..من سونو هم ...

سلام عزیرم این دردو پیگیری کردی ؟ منم دارمش سونو هم مشکلی نداشت نمیدونم چیه 

سلام الناز جون 

یکسالی هست که قسمت کبدم درد میکنه البته پهلوی راستم و سمت راست شکمم هم درد میکنه.زمانی که یبوستم دردش بیشتره.تو رو خدا بگو شما چیکار کردی عزیز خوب شدی یا ته

اگر خوب شدی میشه تجربت رو بگی

من سونو و سی تی رفتم فقط گفت کبدت التهاب داره

وقتی راه میرم سمت راست بالای شکمم درد داره و سنگینی میکنه😔😔😔

اره عزیزم.سونو رفتم. مشکلی نبود خدارو شکر. خودش خوب شد

یکسالی هست که قسمت کبدم درد میکنه البته پهلوی راستم و سمت راست شکمم هم درد میکنه.زمانی که یبوستم دردش بیشتره.تو رو خدا بگو شما چیکار کردی عزیز خوب شدی یا ته

اگر خوب شدی میشه تجربت رو بگی

من سونو و سی تی رفتم فقط گفت کبدت التهاب داره

وقتی راه میرم سمت راست بالای شکمم درد داره و سنگینی میکنه😔😔😔

یکسالی هست که قسمت کبدم درد میکنه البته پهلوی راستم و سمت راست شکمم هم درد میکنه.زمانی که یبوستم درد ...

منم سمت راست شکمم بود. گاهی وقتا میزد به پشتم. بالای کمرم. بی حس میشد.. نفخ زیادی هم داشتم. سونو رفتم. چیزی نبود خدارو شکر. همونجوری که یه دفعه دردش اومد یهو هم خودش رفت