2777
2789
عنوان

جارى عقده اى😏

1962 بازدید | 106 پست

برا بچش تولد گرفته همه رو دعوت كرده جز من🙃 از موقعى كه باردار شدم با من دشمن شده با اينكه خودش بچه داره، من بعد از مدتها با كلى نذر نياز باردار شدم، بعد از ده سال براى اولين بار تولد گرفته خونواده شوهرمو دعوت كرده هيچوقت دعوتشون نميكنه از بس كلاس ميزاره، حتى عروسى نگرفت گفت دوس دارم فقط با كلاسارو دعوت كنم،حالا خواهرشوهرم عكس بچه اونو گذاشته پروفايلش به من پيام داده چطورى چه خبر كه من پروفايلشو ببينم😏 

نى نيم دنيا بياد ميخوام يه جشن بگيرم دعوتشون نكنم، هرچند كه شوهرم فقط بلده بگه زشته زشته دعوت نكنى ولى تلافى كاراشونو در ميارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین عزیزم اصولا نمیشه با یه مساله نظر داد.چون ما ک نمیدونیم رابطتون چطوره و اخلاق خودتون چطوریه.بنابراین با یه اتفاق نمیشه قضاوت کرد...

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی