2777
2789
عنوان

بتا

75 بازدید | 7 پست

سلام خانوما خوبین.. من هفته پنجم بارداری ام ۲روز بعد تاخیرپری آز دادم بتا ۹۰ بود۴۸ س بعد ۱۹۳شد باز ۴۸ بعد شد ۳۸۰ ولی دوباره دوروز بعدش از دادم شد۴۲۰ رفتم دکتر گفت بچه داره سقط میشه امروز بعد۷۲ساعت رفتم آز بتام شد ۹۵۰ سنو رفتم گفت خارج رحمی نیست نه خونریزی دارم نه دردی چیکار کنم؟؟ آیا امکان داره بتا دوباره بره بالا؟چون هیچ علائم سقط ندارم..خواهش میکنم راهنمایی کنین موندم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم.. منتظر باش و توکلت و به خدا کن.. 

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

شاید آزمایشگاهی که بتات اومده پایین اشتباه کرده حتما دوباره تکرارکن وسونو برو انشالله که به سلامتی به دنیا میاد

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

عزیزم اول آرامش خودتوحفظ کن ...اگه لکه بینی نداری جای نگرانی نیست ...برای من تو هفته ۶ سقط شد ولی از همون ۳ روز بعد از عقب انداختن پریودی به لکه بینی افتادم

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘