2777
عنوان

شام فرداشبم

294 بازدید | 23 پست

باماهی ومرغ شکم پرچی بایدسرو کنم سرسفره؟دستوراتشم بگین لطفا خانما

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لطفا بگین چیابهشون بزنم ادویه خشمزه بشه؟دفعه ی اول میخوام درست کنم 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

من ماهی رو اینجوری درست میکنم خیلییییی خوشمزه میشه

پیاز رنده شده وزردچوبه وزعفران پودرسیر فرارووووووون نمک میخوابونم ۴ساعت بدون ابلیمو چون ابلیمو باعث سفت شدن ماهی میشه

بعد قبل اینکه سرخش کنم بهش شویدمیپاشم اردم میپاشم روش توروغن داغ سرخ میکنم عالیییی میشه هم قیافه خوبی داره هم ب خاطرپودرسیری ک داره خیلییی خوشمزه میشه

ادویه واسه چی؟

واسه مرغ شکم پر وماهی عزیز؟

من زیاد درست میکنم . دستور کامل بگم؟ البته من گیلانیم اینجوری درست میکنیم

بگوعزیزم

یه دیگ بزرگ میزارم اب میریزم به جوش که اومد نمک و زردچوبه میزنم و ده دقیقه تا یک ربع بدون درپوش میزارم بپزه هم بوی مرغ میره هم پف میکنه و خوشگل میشه هم دیگه لای استخون خون نمیبینی . بعدش میارم بیرون پوستش رو با زعفران و ابلیمو کاملا طلایی میکنم . مقداری گردو ساییده و ترشی الوچه یا انار و مقداری رب گوجه و نمک و فلفل و یه پیاز درشت رنده شده میریزم . اگه شمالی باشید چوچاق کوبیده . این مواد رو مقداری روغن میزنم و توی تابه با شعله کم سرخ میکنم و وقتی خنک شد اگه دلت خواست یکم زرشک یا چند دانه الو خیسانده شده به موادت اضافه کن و اروم بدون اسیب زدن به مرغ بریز تو شکمش و با خلال دندان یا نخ و سوزن شکمش رو بدوز . خیلی اروم این کار رو بکن چون مرغ تو اب جوشانده شده پوستش نرمه .

یه دیگ بزرگ میزارم اب میریزم به جوش که اومد نمک و زردچوبه میزنم و ده دقیقه تا یک ربع بدون درپوش میزا ...

بعدش میذارید تو فر بپزه یا قابلمه ؟

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم