2821
2789
عنوان

شا رژم میپره

37 بازدید | 8 پست

از پریروز 10 تومن ش ارژ زدم 

کلی انقال دادم 10تا اس میدم تموم میشه 

شار ژ میکنم زنگ میکنم 700 میگه شا رژه شما کافی نیست 

چی کار کنم؟

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اومدم پیامم وارسال کنم تاپیکتو قفل کرده بودی نشدعزیزم اگه دلت میخادپوشیه بزنی خیلی بایددرباره ش تحقیق کنی ببین اولش یه هیجان خاصی داره...ولی بعدکم کم انتقادها..مسخره کردنها...وسوالات پی درپی ازت شروع میشه اینجایه خانمی عین شماپوشیه میزنه البته اون عکس پروفایلش هم هست توصیه میکنم باهاش صحبت کنی خیلی دخترخوبی هم هست...شمابایدانقدردراین باره مطالعه وتحقیق داشته باشی که ازپس همه سوالات وانتقادات بربیای ...یه چیزدیگه شماوقتی پوشیه بزنی نسبت به ایمانتورفتارت خیلی حساس میشن ...شماازهمه لحاظ پرس وجو..وتحقیقتوکامل کن بعدبرودنبالش که دلتوبعدیه مدت نزنه...اگه بخای این خانمزشکی قانونی هم اومد گفت حتی حاضرم قید بقیه رو بزنم وبهت معرفی میکنم بروتوتاپیکش درباره پوشیه هم گفته میتونی ازش سوال کنی خیلی باحوصله ومهربونی جوابتومیده..اون باعشق وعلاقه انتخاب کرده نه ازروی هیجان خانواده خودش وشوهرشم اصلامذهبی نیستن

اومدم پیامم وارسال کنم تاپیکتو قفل کرده بودی نشدعزیزم اگه دلت میخادپوشیه بزنی خیلی بایددرباره ش تحقی ...

مرسی 

میشه ای دیشو بدی؟

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم