2777
2789
عنوان

سو استفاده

1296 بازدید | 12 پست

تو دانشگاه با يه پسري اشنا شدم ك همه جوره هموني بود ك تو روياهام بود از جزعي ترين مسائل بگير تا بزرگتريناش خيلي دوسش داشتم بخاطرش چه كارها ك نكردم از دوستاي صميميم گذشتم با اينكه وضع مالي خوبي نداشتم همه جوره ساپورتش ميكردم اونم گاهي يه هديه كوچيك براي خالي نبودن عريضه ميخريد هر بار ك شام بيرون ميرفتيم ده بار من حساب ميكردم يه بار اون اونم ادم زبون بازي بود خيلي انقد قشنگ دروغ ميگفت ك ادم عاشق دروغاش ميشد

اونم ميگفت دوسم داره و عاشقمه ولي فقط حرف بود دروغ ميگفت ولي من دوست داشتم باور كنم .  اينم بگم ك بارها و بارها بهم خيانت كرد چه چيزايي ك از ديگران شنيدم چه چيزايي ك خودم ديدم و خودش گفت از اولم گفته بود ك قصدش ازدواج نيس و كلا برنامه متفاوتي داره براي ايندش منم با تمام اين چيزايي ك ازش ميدونستم اين رابطه رو ادامه دادم با چنگ و دندون چه چيزايي ك نشنيدم و خرد شدنم رو با چشمام ديدم ولي هر بار به اين جمله ميرسيدم ك تحملش رو دارم ك نباشه تو زندگيم؟؟؟ جوابشم هم هميشه نه بود حاضر بودم هزار بار بميرم ولي اون ازمو داشته باشم هر چند ك مال من نبود و نيست 

الانم با وجود گذشت سه سال و اينكه درس جفتمونم تموم شده ماهي يكي دوبار همو ميبينيم من هنوزم عاشقشم اينم بگم ك خواسته هاش هنوزم ادامه داره هر ماه يه چيزي ازم ميخواد ك براش بخرم 

چند بارهم به سرم ميزد جدا شم ولي اون نميذاشت شايدم خودم نميخواستم از ته دلم 

كل اين مدت اميدوار بودم ك معجزه بشه ولي نشد هنوزم انگار منتظرم منتظر معجزه 

خيلي عذاب ميكشم 

هيچوقت خودتونو درگير همچين ادمايي نكنين 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر این حرفا چیه خودتو دسته بالا بگیر اون داره ازت سو استفاده میکنه واسه یکی بمیر که برات تب کنه خودتو دسته بالا بگیر اون آویزونه توعه بنظرم رابطتتو تموم کن باش لیاقتت بیشترازاین چیراس .حالم بهم میخوره ازاینجور آدمای ک.....‌‌😠😠😬

چقدر خودتون رو کوچیک و بی ارزش کردید ؟؟؟؟یکم به خودتون بیایید .محکم بایستید و این رابطه رو تمومش کنید این عشق نیست اسارت . اولش سخته ولی بعد خودتون بابت اینهمه حماقت افسوس میخورید . نزارید با یه رابطه اشتباه که خودتونم میدونید تهش هیچی نیست آیندتون تباه بشه

آرزو کن،گوش های خدا پر است از آرزو،و دست هایش پر از معجزه،شاید بزرگترین آرزوی تو،کوچکترین معجزه ی خدا باشد، خدایا معجزه ات را میخواهم ... 

این شخص را رها کن تا عشق واقعی ات را پیدا کنی.

نزار بعدها پشیمان بشی که چرا اینقد اشتباه کردی چند سال پیاپی...

همون ماهی یکبارم نرو ببینش. خودتو بگیر و مغرورتر باش یا خودش میاد سراغت یا کلا رابطه تمام میشه و راحت میشی.

ان شاالله هر چیزی مصلحتته پیش بیاد. 

خدایا شکرت.

این رابطه رو تموم کن چون هیچی تهش نیست فقط داره ازت سواستفاده میکنه سخته ولی غیرممکن نیست نهایتش یه مدت گریه وزاری میکنی ولی بعدش راحت میشی وفراموش میکنی زمان همه چیزو حل میکنه به خودت اعتماد داشته باش مطمئن باش وقتی برگردی وگذشته رونگاه کنی از حماقت خودت خندت میگیره اجازه بده کسی که واقعا لیاقتت رو داره وارد زندگیت بشه