2777
2789
عنوان

غصه دارم😢😢

132 بازدید | 14 پست

سلام...

پدر شوهرم ب خاطر عروسی ک گرفته بدهکاره قسط وام...حالا ک قرار شده قسط بدن نمیدن میگن نداریم ،ب شوهرم میگ تو بده شوهرمم با باباش کار میکنه و اصلن بهش پول نمیده ک خرج کنیم چ برسه ب قسط و وام...پیش همه آبرومون رفته....مادرشوهرمم ی فرد بسیار حسوده ک شوهرمو یاد میده طلای زنتو بفروش اوندفه شوهرم طلامو درآورد برد فروخت،حالا ک باز قسط نمیدن باز گیر دادن ک طلای زنتو بفروش طلا مخاد چیکار......

عصابمو خورد کردن...شوهرمم مخاد کارشو جدا کنه پول نداره ،کارگری هم نیس بره دنبال کارگری....شوهرمم اصن قدر نمیدونه ک بخام طلا بفروشم...موندم چیکار کنم...از بس غصه میخورم هر لحظه امکان سکته دارم...

هر دفه ی تیکه از طلاهامو گرفتنو فروختن

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

طلاتو بفروش بده از شر بدهی راحت شید بعد چرا کار نیست اگهی همشهری تو قسمت کارگر سرچ کن هر روز کلی کار با توجه به تخصصش هست کارش هم جدا کنه 

اونا خودشونو به خواب زدن و تو نمیتونی کسی که خودشو به خواب زده بیدار کنی 

من شرایط بدتر از شما رو داشتم این روزاها هم می گذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاتو بفروش بده از شر بدهی راحت شید بعد چرا کار نیست اگهی همشهری تو قسمت کارگر سرچ کن هر روز کلی کار ...

اره تو خواب اصحاب کهف رفتن بخدا....میگیم بدید بدهی رو میگن شما دروغ میگید ک از بانک ز میزنن...آبروشون پیش کل فامیل رفته خودشونو زدن ب اون راه....ب یکی ام بدهی داشته باشن نمیدن....بخدا ک آدم نیسن.....شوهرمم قدرشناس نیس ک.....طلاهامو مامانم خریده....کلن شاید ۴.۵تومن باشه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
اره تو خواب اصحاب کهف رفتن بخدا....میگیم بدید بدهی رو میگن شما دروغ میگید ک از بانک ز میزنن...آبروشو ...

بنده خدا من گفتم چقد میشه چشمشون دنبال طلاته 

پس اونم بده بره اینطوری زبون تو همش درازه که من هر چی داشتم دادم رفت 

ولی پشت شوهرتو بگیر بزار بدونه تو روزای سخت حامیش بودی 

بنده خدا من گفتم چقد میشه چشمشون دنبال طلاته  پس اونم بده بره اینطوری زبون تو همش درازه که من ...

آبروی من تو کل فامیل میره میگن طلا نداره....شوهرمم اصن ی دستت درد نکنه نمیگ...فوقش میگ مگه من گفتم طلا بفروشی....

مادرشوهرم حسوده چون دخترش طلا نداره میگ اینم بفروشه مث دخترم بدبخت شه

من مجردم زياد علاقه اي به طلا ندارم و نداشتن طلارو مايه ابروريزي نميدونم ولي از طالا گذشته بحث سر اينكه شما نبايد از خواسته خودتون بگذرين شما طلاهاتونو دوس دارين هيچكس نبايد اين اجازه رو داشته باشه ك ازتون بگيرتش 😡 از خواسته هاتون بخاطر هيچكس نگذرين ك بعدا حسرتش ميمونه براتون

من مجردم زياد علاقه اي به طلا ندارم و نداشتن طلارو مايه ابروريزي نميدونم ولي از طالا گذشته بحث سر اي ...

از اینورم آبرو نمونده برامون....واقعن تو دوراهی ام....ولی بیشتر اینکه نمخام بفروشم

خوب نفروش انقدم حرص نخور ان شالله جور میشه

شوهرم ی قرون پول نداره...هیچکسم پشتش نیس.....آبرمون رفته....طلبکارا پولاشونو میخان....میترسم بفروشم شوهرم کارشو جدا کنه و پیشرفت نکنه

اره تو خواب اصحاب کهف رفتن بخدا....میگیم بدید بدهی رو میگن شما دروغ میگید ک از بانک ز میزنن...آبروشو ...

طلاهای دختریتو ببر خونه مامانت.....کدوم شهری استارتر؟شوهرت سر هر کاری میره؟ 

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
آبروی من تو کل فامیل میره میگن طلا نداره....شوهرمم اصن ی دستت درد نکنه نمیگ...فوقش میگ مگه من گفتم ط ...

طلاهاتو نفروش طلا پشتوانه زنه پس انداز داشته باش منم این بلا سرم اوردن تجربه خودمو میگم بهت الان عیدی چیزی میشه مامانم کادو میخواد بده بهم یواشکی میده خودم جمع کنم هر وقتم کم اوردیم به اسم قرض از دوستم اوردم تو زندگی کمک شوهرم کردم اما باز پس گرفتم

طلاهای دختریتو ببر خونه مامانت.....کدوم شهری استارتر؟شوهرت سر هر کاری میره؟ 

نزدیک شمالم.....گفتم طلاهایی ک مامانم خریده نمیفروشم ...شوهرم گف اونا ک خریدمو بفروش تا انگشتر نامزدی و عقدت.....کار نیس ک بره....کارش با باباش یکیه اونام پول نمیدن...مخاد مغازه بزنه پول نداریم

نزدیک شمالم.....گفتم طلاهایی ک مامانم خریده نمیفروشم ...شوهرم گف اونا ک خریدمو بفروش تا انگشتر نامزد ...

اگر اونجا فروشگاه افق کوروش هست بگو بره اونجا برای کار

هرجور شده کار و درامدشو جدا کن از باباش که تا وقتی که جیبش وصله به اونا نافش بریده نمیشه و اذیتت میکنن