2821
2789
عنوان

درد دارم كمك

1546 بازدید | 10 پست

بچه ها من سمت راست شكمم به سمت پهلوها درد ميكنه ميزنه به زير بغلم

ميترسم كبد باشه

سال پيش آنزيم هاي كبديمو آزمايش دادم نرمال بود

مسي ميدونه درد كبد چجوريه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام .کبد جلوی معده و تقریبا درسمت راست بدن قرارگرفته اون چیزی که در پهلوها هستش کلیه ها هستن شایدکلیه سمت راست تون باشه سوزش ادرارندارین؟ اخه دردعفونت مربوط به ادرارهم اینطوریه من تجربش کردم درهرحال هیچ دارویی خودسرانه مصرف نکنید وفردا صبح حتمابریددکتروازمایش ادرارهم بدین شایدکلیه تون باشه...ان شاءالله حالتون بهتر میشه  

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
سلام .کبد جلوی معده و تقریبا درسمت راست بدن قرارگرفته اون چیزی که در پهلوها هستش کلیه ها هستن شایدکل ...

من سه روز پيش رفتم دكتر گوارش گفت رفلاكس معده و نفخ داري

اما اون موقع فقط معده درد داشتم الان سمت راستم هم شده

نه سوزش ادرار ندارم 

منم این دردو داشتم 

احتمال زیاد سنگ صفرا داری عزیزم 

چیزی نیست اگه زیاد باشه عملت میکنن خوب میشی

من مدت ها فکر میکردم معده هست بعد مثل شما موقع خواب روش که میخوابیدم درد میگرفت بعد درد زیاد شد و بعد غذا زیاد میشد 

سونو دادم و فهمیدم صفرام پر سنگه

صفرا چسبیده به کبد

من سه روز پيش رفتم دكتر گوارش گفت رفلاكس معده و نفخ داري اما اون موقع فقط معده درد داشتم الان سمت ر ...

پس احتمال زیادمال همون نفخ باشه که میپیچه توکل دلت درهرحال دوباره برودکتراگه واقعا هرشب اینطوری میشین

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
پس احتمال زیادمال همون نفخ باشه که میپیچه توکل دلت درهرحال دوباره برودکتراگه واقعا هرشب اینطوری میشی ...

حتمااا خيلي خيلي ممنونم

ببخشيد نفخ به كل شكم ميزنه دردش؟

ممنونم ازتون مرسي شما كجاي شكمتون بود درد؟

من زیر دنده سمت راست 

منم فکر میکردم کبدم مشکل پیدا کرده دردم به حدی بود که فقط با مورفین آروم میشد.دیگه دیدن ایتطوره سونو رفتم روز تعطیل سونوی بیمارستان با هزار بدبختی ازم گرفتن بچه کوچیک خیلی بد بود 

سنگ صفرا باعت مشکلات معده هم میشه نفخ و...

من زیر دنده سمت راست  منم فکر میکردم کبدم مشکل پیدا کرده دردم به حدی بود که فقط با مورفین آروم ...

مال من اصلا شديد نيست يه كمه

از درد كبد خيلي ميترسم نميدونم چجوريه