2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده من مذهبی هستن بفهمن واقعا بد میشه برام

چرا؟؟؟؟مگه زنا کردی؟مگه نامحرمه،؟شوهرته دیگه.دختر خواهز شوهرم هم تو نامزدی حامله بود تا فهمیدن زود بردنش خونش حتی به سقط فکرم نکردن

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
چرا؟؟؟؟مگه زنا کردی؟مگه نامحرمه،؟شوهرته دیگه.دختر خواهز شوهرم هم تو نامزدی حامله بود تا فهمیدن زود ب ...

مادر من میگه باید گواهیی سلامت بدی قبل عروسی تا این حد حساسن

منم اشتباه تو رو کردم نامزد بودم بچه یه ماهه و نیمم رو بردم با شوهرم سقط کردم،بعد که اولین شکم سقط کرده بودم ۷ سال منتظر بودم به غلط کرده افتاده بودیم هردومون هم پشیمون بودیم ولی فایده نداشت،من هی میگفتم اونو سقط کردم خدا قهرش گرفته گناه کردم به خاطر اونه حالا بعد ۷ سال واسم معجزه کرد ولی خیلی خیلی زجرهای زیادی کشیدیم

منم اشتباه تو رو کردم نامزد بودم بچه یه ماهه و نیمم رو بردم با شوهرم سقط کردم،بعد که اولین شکم سقط ک ...

من خودم عاشق بچم ولی واقعا الان نمیتونم شرایطش رو نداریم جفتمون دانشجوییم 

حالا چطوری میخواستی بدی وقتی زن بودی؟

قبل عقد که سالم بود عزیزم بعده عقد که ما رابط داشتیم خانوادم میگن عقد تا عروسی نباید رابطه باشه اونموقع یعنی قبلل مراسم عروسی هم گفت برگه سلامت میخوام

من خودم عاشق بچم ولی واقعا الان نمیتونم شرایطش رو نداریم جفتمون دانشجوییم 

دانشجوییت که چیزی نیست یه ترم رو پاس کن بقیه اش رو بعد به دنیا اومدن نی نیت ادامه بده،به نظرم من اصلا به سقطش فکر نکن خانوادت یه ذره ناراحت میشن بعد حرفی ندارن که شوهرته مجبورن قبول کنن میگن برو خونت،با شوهرت هماهنگ شو بردار برو سر خونه زندگیت،بچتم گناه داره سقطش کنه،تا اینجا میتونم بگم که خدا بهت جدا لطف داره ولی خوددانی هدیه اش رو پس نزن