2777
2789
عنوان

گلاب به روتون🙇‍♀️

102 بازدید | 10 پست

دوستان درمان سریع یبوست چیه؟ بیچارم کرده اشکمو در آورده.

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

هرروز40دقیقه قبل صبحانه 2یا3لیوان آب گرم یا6تاآلو از شب قبل بریزتولیوان آب جوش صبح ناشتا بخور انجیرم به همین شکل وتاچندوقت مداوم انجام بده 

درتاریخ 1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد 1صلوات مهمونم کن حاجت روابشی انشالله🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قرص سی لاکس

داروخانه میده همینجوری؟ چقدر طول می کشه تا درمان کنه؟

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
هرروز40دقیقه قبل صبحانه 2یا3لیوان آب گرم یا6تاآلو از شب قبل بریزتولیوان آب جوش صبح ناشتا بخور انجیرم ...

آبگرم خالی؟

قرص سی لاکس

الان رفتم گوگل.نوشه مادر شیر ده نخوره😭😭 من شیر میدمممم

داروخانه میده همینجوری؟ چقدر طول می کشه تا درمان کنه؟

هم داروخانه داره هم عطاری دوساعته جواب میدهرالبته گلسرخم دم کنی بخوری اونم روده باز میکنه یا برگ سنا عطاری داره

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
هم داروخانه داره هم عطاری دوساعته جواب میدهرالبته گلسرخم دم کنی بخوری اونم روده باز میکنه یا برگ سنا ...

گلسرخ منظورت گل گلابه؟ یا اون گل قرمز ترشا؟؟؟؟

گلسرخ منظورت گل گلابه؟ یا اون گل قرمز ترشا؟؟؟؟

گل محمدی خشک شده

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
آبگرم خالی؟

آره عزیزم مداوم ایناروانجآم بده میوه جات وسبزی هم استفاده کن وسعی کن اکثرشباسوپ وآش بخوری منم بعد زایمان تا 1سال مشکل شمارو داشتم ولی الان خوبم ،تاکید میکنم همه اینارو تا چند وقت ادامه بده وگرنه تاثیرنداره

درتاریخ 1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد 1صلوات مهمونم کن حاجت روابشی انشالله🙏