2777
2789
عنوان

ناخن دخترم

90 بازدید | 9 پست

سلام دخترم سه سال و هفت ماهش هس الان ديگه نزدیک یک سال ها ناخن میجوه هرکاری بوده کردم ولی ترک عادتش نشده لطفا اگر کسی از دوستان ميتونه بهم بگه چکار کنم دیگه خسته شدم کنار ناخن هاش همش زخم شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثرا به خاطر استرسه از یک روانشناس کودک کمک بگیر گلم گاهیم بچه ها تو مهد از هم یاد میگیرن

دختر من دقیقا از روزی که نهد رفت مدام ناخن میخوره

از جنبه روانی تو خونه خیلی مراقبیم از مهد هم مطمئنم رفتار کادرش خوبه

ولی تا حالا بفکرم نرسیده بود ممکنه از بچه ها یاد بگیره

احتمالا دختر من همینطوره وگرنه رفتارمون باهاش خوبه

حالا باید چیکار کنم بی توجهی جواب میده؟

❤❤❤❤❤❤❤
دختر من دقیقا از روزی که نهد رفت مدام ناخن میخوره از جنبه روانی تو خونه خیلی مراقبیم از مهد هم مطمئ ...

اره عزیزم وقتی میبین ناخن میخوره سعی کنین حواسشو با یه چیزی پرت کنین طوری که نفهمه به خاطر ناخن جویدنشه کم کم از سرش میغته

اره عزیزم وقتی میبین ناخن میخوره سعی کنین حواسشو با یه چیزی پرت کنین طوری که نفهمه به خاطر ناخن جوید ...

هیچ رقم حواسش پرت نمیشه

حتی عمدی یکاری میگم مجبور بشه با دستش انجام بده اول میخوره ناخنشو بعد انجام میده

❤❤❤❤❤❤❤