2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خدا رو شکر به خیلی از ارزوهام رسیدم اما فکر گذشته رهام نمیکنه...ای خدااااا

خداروشکر😍❤️ نمی دونی چقدر خوشحال میشم میبینم کسی از جایگاه الانش خوشحاله💕 انشالله همیشه از زندگیت راضی باشی💜 گذشته ها گذشته اما اثرش گاهی آدمو اذیت میکنه درکت میکنم امیدوارم آینده قشنگ باشه🌹

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
خدا از زبونت بشنوه حتی فکرشم دیونم میکنه یعنی میشه منم توی زندگیم به آرامش برسم😥😥😥

عزیزمممم😢😢😢 روزای خوب شمام میرسه ❤️ 

عزیزمممم😢😢😢 روزای خوب شمام میرسه ❤️ 

فکر کنم تنها آرامش من توی زندگیه لعنتیم فقط مرگه بخدا دیگه خسته شدم...

مرگ واقعا چیز خوبیه و نصیب هرکس نمیشه ولی کاش به زودی نصیب من بشه...

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...
فکر کنم تنها آرامش من توی زندگیه لعنتیم فقط مرگه بخدا دیگه خسته شدم... مرگ واقعا چیز خوبیه و نصیب ه ...

باور کن این روزا میگذره منم تو دو سال گذشته خیلی روزای سختی داشتم تابستون دیگه به اوجش رسید فقط آرزوی مرگ میکردم میدونم الان چه حسی داری درکت میکنم که الان اصلاااا نمی تونی به چیزای خوب فکر کنی اما مطمئن باش بالاخره حالت بهتر میشه یا عادت میکنی یا اوضاع درست میشه

الان من خیلی بهترم یه مدت از کاری که زجرت میده دور شو یا اگر محیطت اذیتت میکنه برو سفر و فکر کن به گذشتت به اینکه میخوای چیکار کنی چرا ناراحتی من رسما ۳ ماه هیچ کسو ندیدم تا به شرایط عادی برگردم نمی گم کامل خوب شدم اما خیلی راحت تر با قضیه کنار اومدم الان

امیدوارم حالت خوب بشه❤️ اگر دوست داشتی هروقت صحبت کنی هستم عزیزم💕

باور کن این روزا میگذره منم تو دو سال گذشته خیلی روزای سختی داشتم تابستون دیگه به اوجش رسید فقط آرزو ...

قربون مهربونیات عزیزم مرسی که با حرفات حالمو بهتر کردی،خداروشکر که الان حالت خوبه ایشالله بهترینا برات رقم بخوره،یه دنیا ممنونتم😍😍😍

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...
قربون مهربونیات عزیزم مرسی که با حرفات حالمو بهتر کردی،خداروشکر که الان حالت خوبه ایشالله بهترینا بر ...

کاری نکردم عزیز دلم😍😘😘😘