2777
2789
عنوان

متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 39 پست
خودش نمیزاره بگم باید راضیش کنم😔فکر میکنه چیز راحتیه

به اون کاری نداشته باش مادرشه صلاح شو بهتر میدونه بعدم دو روز دیگه کسی حرفی نمی تونه به شما بزنه میگی مادرش میدونست نگی یجوری زندگیت درگیر میشه با این قضیه بالاخره اصلا ریسک نکن  

پدرشوهرم ادم شناخته شده ایی هست ابروش میره با این کار زود پخش میشه حرف

بالاخره همه کم کم میفهمن 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خطری واسه این خانم داره

ببین ممکنه بعدا اگه سقط کرد هزارتا حرفو حدیث برای این خانوم پیش بیاد و رابطش با شوهرش به هم بریزه خدایی نکرده

شاید بخوان از پسره شکایت کنن...شاید وادار به ازدواجش کنن 

دوس پسرش چی میگه؟خانواده شوهرت از لحاظ اعتقادی چجوری هستن؟

دوست پسرش گوشیشو خاموش کرده و راحت زده زیر حرفش.پدر شوهرم فوق العاده ادم عصبیه و بخاطر همین میترسیم بلایی سر دخترش بیاره.ولی شوهرم و مادرشوهرم روشنفکر هستن

سلام به نظرمن بهترین کاراینه بزرگترهادرجریان قراربگیرن ..اون مرتیکه قالتاق هم بایدغلطی که کرده پاش وایسه ...دخترخوب چرامیخای توگناه اون دخترشریک بشی اصلا این کارونکن اگربعداپدرمادرش یاشوهرت بفهمن بگن به توچه که خودتودخالت دادی یابراش اتفاقی بیفته ...میخای چکارکنی ...اون بایدبیادخواهرشوهرتوعقدکنه فکرمیکنی بعدازسقط اون دخترچه زندگی میتونه داشته باشه ...یه عمربایدازسایه اش فرارکنه که گذشته اش یقه شونگیره ..بعدم اون پسربدبختی که قراره یه زن عفیف بگیره شمااون دنیامیتونی جواب دل شکستشوبدی وقتی بفهمه چه رکبی خورده؟؟ببینیداگه هرپسری که این کارومیکردمجبوربودپاش وایسه انقدراین مسئله پیش پاافتاده نمیشدبراشون که برن عشق وحالشونوبکننبرن پی کارشون دخترهم ازترسش مجبوره سکوت کنه

سلام به نظرمن بهترین کاراینه بزرگترهادرجریان قراربگیرن ..اون مرتیکه قالتاق هم بایدغلطی که کرده پاش و ...

❤❤😔خیلی ممنون عزیزم راهنماییم کردین مجبورم دیگه بگم بهشون 😘😘😘مرسییی