2777
2789
عنوان

متاسفم

661 بازدید | 39 پست

واقعا متاسفم واسه همتون اومدم راهنمایی کنید گزارش میزنید وقتی فکر میکنید سرکاریه یا دروغ میگم میتونید تاپیکو باز نکنید نخونید یا واقعا شماها از جامعه عقب موندین که این چیزا غیر عادی هست و فکر میکنید من دروغ میگم یا باید برین تو تاپیک های مادرو شوهرو کتک خوردنو بخونید والکی غصه بخورین😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما تاپیکت خط قرمزی بود جاش اینجا نبود حتما نی نی یار خودش حذف کرده. آخه چه راهنمایی میتونن بکنن در این باره اینجا

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

ایشون باید سقط کنه همین.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
عقب نموندن یعنی رابطه داشتن با دوست پسر؟😕  عجیب نیس ولی کار شاقی هم نیس ک مفتخر باشین بش &nbs ...

من منظورم این نیست که کار خوبیه یا چی ولی حرفایی گفتن که انگاری به هیچ عنوان نمیشه اتفاق بیوفته ممنون گلم که نظر دادین ولی ترکید و نرسیدم همرو بخونم

من تا اومدم نظرمو بنویسم تعطیل شد

ببین عزیز شما اگر میتونی کمکش کن منتها همراه مادرشوهرت.ایشونم کاملا در جریان باشه و هرکار میکنید باهم.حتی اگر لازمه به شوهرتم بگو

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...