2777
2789
عنوان

ویزا تحصیلی

1018 بازدید | 19 پست

کسی از دوستان شرایط گرفتن ویزا تحصیلی رو میدونه هزینه تحصیل رایگان باشه یا خیلی کم باشه خرج و مخارجمم با کار کردن بتونم در بیارم🤔

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

چه مقطعی؟ ارشد خیلی جاها فاند نمیدن اما دکتری با رزومه خوب میتونی فول فاند بگیری که خرج زندگیتم در حد زندگی دانشجویی تامین میکنه

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
چه مقطعی؟ ارشد خیلی جاها فاند نمیدن اما دکتری با رزومه خوب میتونی فول فاند بگیری که خرج زندگیتم در ح ...

کارشناسی الان ترم یک هستم بورسیه فک کنم واسه کسایی هست که دانشگاشون معروفیه و معدل بالا دارن🤔

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارشناسی الان ترم یک هستم بورسیه فک کنم واسه کسایی هست که دانشگاشون معروفیه و معدل بالا دارن🤔

بورسیه با فاند فرق می کنه 

بورسیه کمک هزینه تحصیلیه اما فاند یعنی تحصیل رایگان

فکر نمی کنم تو مقطع لیسانس و حتی فوق فاند بشه گرفت اما بورسیه میتونی بگیری  

توی اینستا پیج apply board  رو فالو کن خدماتش رایگانه و معتبره 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بعد کلا ویزای تحصیلی با پذیرش فرق میکنه

شما اول باید با دانشگاهها و اساتید ارتباط برقرار کنی پذیرش بگیری بعد که یه دانشگاهی شمارو خواست درخواست ویزا میدی برا ورود به اون کشور

بورسیه با فاند فرق می کنه  بورسیه کمک هزینه تحصیلیه اما فاند یعنی تحصیل رایگان فکر نمی کنم تو ...

مرسی عزیزم لطف کردی حتما نگا میکنم

بعد کلا ویزای تحصیلی با پذیرش فرق میکنه شما اول باید با دانشگاهها و اساتید ارتباط برقرار کنی پذیرش ...

والا من اطلاعی ندارم فقط میدونم که هدفم اینه بتونم تو یه کشور تحصیل کنم که خرج دانشگاش رایگان یا کم باشه تو گوگل که زدم میاورد ویزای تحصیلی بورس اینا رو نمیدونم یعنی باید استاد واسم پذیرش بگیره؟

والا من اطلاعی ندارم فقط میدونم که هدفم اینه بتونم تو یه کشور تحصیل کنم که خرج دانشگاش رایگان یا کم ...

همه ویدیوهای اپلای بوردو ببین اصطلاحاتو یاد میگیری 

همه ویدیوهای اپلای بوردو ببین اصطلاحاتو یاد میگیری 

همین پیجه که پروفایلش ابیه؟

همین پیجه که پروفایلش ابیه؟

همونه

برای کارشناسی اکثریت کمک هزینه تحصیلی نمیدند اما المان دانشگاه هاش رایگان و اجازه کار دانشجویی داری. سخت کنار درس خوندن تو این مقطع کار کنی اما در حد زندگی دانشجویی میتونی دربیاری

❤❤❤روياها نتيجه ميليون ها انتخاب اندميلياردها شكستو تعداد كمى موفقيت ...شجاع باش و روياهاتو دنبال كن
کاری هم که میگم یه مقدار ساعت محدود در هفته است

شما اطلاع داری که چطوری میتونم اقدام کنم

شما اطلاع داری که چطوری میتونم اقدام کنم

برای آلمان باید بری اول کالج یه ساله. زبان المانی هم در حد B2باید بلد باشی. چون نوبت سفارت الان بیش از ۱۲ ماه. الان سفارت نوبت میگیری و کلاس آلمانی میری که تا سال دیگه مدرکتو بگیری و برای کالج ثبت نام میکنی. ثبت نام زمان کالج را من دقیق نمیدونم 

❤❤❤روياها نتيجه ميليون ها انتخاب اندميلياردها شكستو تعداد كمى موفقيت ...شجاع باش و روياهاتو دنبال كن