2777
2789
عنوان

دلم شکست.....

329 بازدید | 32 پست

خیلی دلم گرفته 

من چند روز دیگه تولدمه نامزدم ازم پرسید.چی دوس داری واست بخرم گفتم هیچی گفت بگو دیگه گفتم هرچی باشه بگم میگیری گفت آره جونمم میدم بعد گفتم وایسا عکسشو بدم فرستادم گفت این پولش زیاده ولی خیلی نبود( دستبند طلا بود)چون تولدم همیشه طلا گرفته قیمتشون بالا نیست 

چون قسط میداد و پس انداز میکرد الان قسطاش تموم شده خودم هیچوقت نمیگفتم چی میخوام خودش پرسید منم گفتم شد فردا شب با مهربونی تلفنی گفتم دستبنده زیاد نمیشه میخری اخه خیلی خوشگله یهو  بهم رک گفت نمی‌خرم پس اندازی که میکنمو بدم دستبند بگیرم واسه تو وووو خوابشو ببینی که بگیرم 

بچه ها خشکم زد قلبم خیلی درد گرفت هیچی نگفتم کلی گریه کردم چند روز بعد تولد مامانش بود گفت میخوام بش پول بدم گفت چون پس انداز میکنم امسال کلا طلا خبری نیست ولی رفت واسه مامانش پلاک طلا خرید بعد که اون حرفارو زد گفتم پس تو که گفتی اصلا امسال طلا نمیگیری پس چیشد واسه مامان گرفتی واسه من نمیخری گفت من واسه تو گفتم نه کسه دیگه بعدشم خودتو با مامانم مقایسه نکن چرا داری حسودی میکنی گفتم من حسودی نکردم چون هرسال واسه مامان طلا گرفتی واسه منم گرفتی پس چیشد الان گفت پارسال واسه مامان نگرفتم واسه تو گرفتم گفتم ولی اندازه طلام بهش پول دادی من حسود نیستم مادرتخ باید بخری ولی انتظار این حرفاری ازت نداشتم تازه دارم بهتر میشناسمت دلم گرفته بچه ها من حرف بدی زدم خدایی واقعا نظر واقعبتون بدید

آرامش

شاید میخاد سوپرایزت کنه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفاش همچین بد نیست ولی بیانش ضعیفه متاسفانه همینا رو میتونست با لحن بهتری بگه بهت که دلت نشکنه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خب خیلی بد حرف زد اینطور سورپرایز به چه درد میخوره

اره موافقم

😕

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
کار ایشون اشتباهه.. عملا داره به خاطر پول و کادو بین تو و مادرشو بهم میزنه من اگ بودم هیچ وقت این ک ...

منم بهش گفتم حرفاتو فراموش نمیکنم گفت میکنی حرسم گرفت

آرامش
نه م‌شکل از شوهرته نه به این که میگه جونمم میدم نه به اون واضحی که گفته نه نمیخرم 

آره دقیقا منم همینو گفتم ،گفتم پس چرا میپرسی چی دوس داری گفت همینحوری

آرامش
چیش بد نیست؟

اینکه میخواد پس انداز کنه طلا نگیره

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤