2777
2789
عنوان

خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 33 پست

هیچی پدر جدم میومد جلو چشم 

یه کم که بزرگ بشن به همه کارات میرسی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونم بیشتر وقتا رو هواست روزی ۴ ساعت تا چهارشنبه میرن مهد اونم باید مواظب پسر کوچیکم باشم همش جلو دست و پاس و نمیخوابه میخواد هی پیشش باشم اونا هم از مهد میان میشن ۳ تا و هی دعوا و سروصدا و خودتون میدونید بهتر

باران بخدا منم موهام و هم یادم میره شونه کنم از صبح جیغ و داد تا شب پنج شنبه و جمعه که مهد نمیرن دیگ ...

اوناکلاهمش توخونه فقط بعضی وقتامیبرشون پارک واقعا بچه داری سخته من خودم همش به خواهرم میگم شبابزارتا ساعت یک بیداربمونن که صبح زیادبخوابن بعد میتونه بلندشه کاراش انجام بده.میگه ساعت هشت دیگه خوابن 

تیکر تولد یکسالگی دخترم

میزاشتی دوقلوهات بزرگشن بعدسومی رو میاوردی عزیزم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
ناخواسته بود عزیزم بعدش هم دلم نیومد سقط کنم 

اخی😍

بچه هات چی هستن

اسمشون چیع

عکسشونومیزاری اگه عیبی نداره

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
سارا بچه هات الان چندساله ن تا چند سالگی شون اذیت میشی 

الان بزرگن 

تا وقتی مدرسه ای بشن 

همیشه اذیت دارن ولی دیگه مدلش فرق داره وقتی زیر مدرسه باشه همش باید دربست در اختیارشون باشی 

مدرسه که برن نصف روز نیستن و بقیش هم تو سر و کله هم میزننن ولی باز کاری با من ندان

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹