2777
2789
عنوان

گیاه لاغری

1454 بازدید | 13 پست

خانوما من چن تا گیاهو که یکی از کاربرا معرفی کرده بودن میریزم تو یه لیوان آبجوش بعد یه ربع باید بخورم به نظرتون عینه چایی فقط آبشو باید بخورم اون تفاله هاش بمونه یا نه کلا بخورم چون بد مزه س نمیشه خورد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم بیا برو تو گروه تخصصیه لاغری با بچه هاش یه رژیم اصولی و بدون برگشت بگیر خلاص شو . من ۳۰ کیلو اونجا کم کردم راحت شدم خواهر .قبلش با رژیم های ۲ به ۵ و غیر اصولی عضلاتم رو سوزوندم به جای چربی خودم رو بیچاره کردم . غیر اصولی جلو نرید . ایدی مدیرش رو میزارم بهش تو تل می ام بدید ازش بخواید عضوتون کنه . فقط بگید از اینجا ایدی رو برداشتید  چون فقط خانوما هستن  امنیت گروهشون بالاست . 

ایدی: shadi_dkk

عزیزم بیا برو تو گروه تخصصیه لاغری با بچه هاش یه رژیم اصولی و بدون برگشت بگیر خلاص شو . من ۳۰ کیلو ا ...

عزیزم وقتی وزنت  استپ میشد چیکارمیکردی من ۶ تا کم کردم استپ زده شده کم نمیشه

پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد

وقتی دم می‌کنی دیگه تفالشو نخور . حالا چه گیاهایی هستن؟

زیره سیاه 

زیره سبز 

زنیان

تخم کرفس

پودر لیمو عمانی

لاک مغسول

هله باد 

اون خانوم گفتن نیم ساعت قبل غذا میخوردن 17 کیلو تو دو ماه کم کردن 

زیره سیاه  زیره سبز  زنیان تخم کرفس پودر لیمو عمانی لاک مغسول هله باد  اون خان ...

حواست به زیره باشه چون صورت لک میگیره اگه خیلی بخوری . میخوای لاغر شی بیا تاپیک بامداد خمار 

حالا به من گفتن رازیانه واسه تنبلی خوبه من ششم پریودم که خونریزی تموم شد خوردم دم میکردم یه قاشق مربا خوری بعد ده روز چنان خونریزی گرفتم که تمام وجودم از دست رفت همین بیست روز پیش پیشنهاد میکنم تو خوردن داروهای گیاهی زیاده روی نکنین یا از پزشک متخصص طب سنتی مشورت بخواید ازینا که شش ماه‌دوره طب اسلامی‌میبینن همشون بی سوادن 

عزیزم وقتی وزنت  استپ میشد چیکارمیکردی من ۶ تا کم کردم استپ زده شده کم نمیشه

من تخصص کافی رو ندارم واسه همین ایدی مدیرش رو گذاشتم . ادمینای نلزنینی داره قدم به قدم باهات میان جلو 

ایدی: shadi_dkk

راستش خیلی اعتقاد ندارم لاغر کنه بیشتر چون چیزهای گرمه و برای معده ام خوبه میخورم چون مشکل معده دارم 

زیره سیاه زیره سبز دارچین زنجبیل برگ سنا تخم کتان تخم کرفس رو پودر کردم با عسل قاطی موردش هم همه به یک اندازه باشه مثلا همه ۲۰ گرم بازم خیلی تایید نمیکنم