2777
2789
عنوان

خانمای‌ محترم

115 بازدید | 19 پست

بچه از چه سن و سالی خیلی بهونه اطرافیان رو میگیره.مثلا دختر من ۲ سال و ۵ ماهشه خیلی به خانوادم‌ علاقه داره ولی الان که رفتن مسافرت خیلی کم به یادشون‌ هست گاهی گوشی رو میاره میگه خاله یا مامان جون زنگ بزن.بنظرم این خوب نیست آخه حداقل روزی یکبار رو می دیدشون‌ میگم نکنه منم چند روز نبینه یادش بره که منم هستم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

عزيزم ذهنتو رها كن

اين مسائل مسخره ارزش فك كردن هم نداره

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

عزيزم واقعا فكر ميكنيد شما و مادرتون در يه سطحيد براي كودكتون ؟! اگر هر دو رو به اندازه دوست داشت عجيب بود نه اينكه پيش مادرش باشه و دلتنگ كسي نشه.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم ذهنتو رها كن اين مسائل مسخره ارزش فك كردن هم نداره

واقعا این چیزا مهم نیست؟من انقدر رو این بچه حساسم‌  که همش سر درد دارم‌

عزيزم واقعا فكر ميكنيد شما و مادرتون در يه سطحيد براي كودكتون ؟! اگر هر دو رو به اندازه دوست داشت عج ...

حس میکنم اونا رو بیشتر دوست داره آخه پیش اونا  خیلی اژدها ولی پیش من آزاد نیست و گاهی دعواش میکنم

حالا مگه قراره شما رونبینه?چه توقعاتی از بچه ی کوچولو دارین حالا اگر عکس العمل نشون میداد تاپیک میزد ...

آخه انقدر بیخیالی هم جای تعجبه‌.گاهی پیش میاد که مثلا ی چیزی رو بخواد و حواسش رو پرت کنیم و اون چیزو قایمش‌ کنیم دیگه یادش نمیاد که فلان چیز رو میخواست 

استارتر ببخشيد من تو تاپيكت يه كامنت غير مرتبط ميزارم 😘

@گيسو٢٨  جون تو كه هر چي منشن ميكنم نمياد

@اتم  

@عسل_نفس_مامان  

و دوستان ديگه كه منو رپلاي كرديد توي يك تاپيك كه نميدونم كدوم بوده ،قبل ديدن كامنتاتون تاپيك تعطيل شده .😕😕😕

حس میکنم اونا رو بیشتر دوست داره آخه پیش اونا  خیلی اژدها ولی پیش من آزاد نیست و گاهی دعواش میک ...

نه بچه ها ديگران رو موقت و براي بازي فقط دوست دارند عزيزم

عزیزم دلیلش اینه که شمامادرخوبی هستی دخترت کنارت ارامش داره

اتفاقا حس میکمم مامان خوبی نیستم دعواش میکنم سرش داد میزنم پیش خانوادم‌ راحتتره

حس میکنم اونا رو بیشتر دوست داره آخه پیش اونا  خیلی اژدها ولی پیش من آزاد نیست و گاهی دعواش میک ...

بچه های خواهر منم اینجورن همه ش میگن آقاجون مادرجون. یه بار پسرشو امتحان کردیم،1شب پیش مامانم اینا موند با اینکه هر آتیشی دلش خواست سوزوند و بابام اینا همه کار براش کردن شب به خواهرم گفت عکس مامانم بده بغلش کنم بخوابم،فرداشم گفت میخوام برم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
بچه های خواهر منم اینجورن همه ش میگن آقاجون مادرجون. یه بار پسرشو امتحان کردیم،1شب پیش مامانم اینا م ...

زنده باشن انشاءالله.انشاءالله بچه های خودتون