2777
2789
عنوان

اسم دخترم

156 بازدید | 14 پست

اسم دخترمو نیکا گذاشتیم مادر شوهر کم عقلم اومده میگه ریکا چیه گذاشتی انقد بی شعوره...من میدونم حرف خودش ننیست و خواهر شوهرام پرش کردن..بع نظرتون چه جوری جوابشونو بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا مام یه عمو داریم که خیلی زن ذلیله بچه های خانداده زنشو بیشتر تحویل میگیره دختر عمم اسم پسرش مهرسامه این عموم بهش میگه میثم😒😒😒😒😒دختر عمم فقط دندون بهم میفشارد 😁😂😂🤣

اتفاقا مام یه عمو داریم که خیلی زن ذلیله بچه های خانداده زنشو بیشتر تحویل میگیره دختر عمم اسم پسرش م ...

نمی دونم چرا تو‌مملت ما ارزش گذاشتن به کسی رو بلد نیستن

نمی دونم چرا تو‌مملت ما ارزش گذاشتن به کسی رو بلد نیستن

ببین بنظرت کسی که انقده خار و بی ارزش شده که سعی داره رو این چیزای ریز حرص یکی رو در بیاره بنظرت ارزش ناراحتی تو رو داره 

ول کن بابا بزار هی بگن بی تفاوت باش واکنش نشون بدی دیگه ولت نمیکنن 

اگرم دیدی زیادی ادامه دادن بگو مادر جان اسم بچه رو خراب نکنین فردا پس فردا اسم بچه رو مسخره میکنن بزرگ بشه دعواتون میکنه 

ببین از رو شعور نداشتشون این حرفو زدن. هر چیز دیگه ای هم میذاشتی از توش یه چیزی برای تمسخر پیدا میکردن. فقط حواست باشه بارِ دیگه با تمسخر تلفظ کردن برای بار اول و آخر برخوردی بکن که دیگه تکرار نشه. چون وقتی بچه بزرگتر بشه با این موارد مواجه بشه اعتماد به نفسش از دست میره.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

عیب نداره ریکا هم اسم دختره و اسم قشنگی هم هست ولی چون اولین برند مایع ظرفشویی ریکا بود به کل اسم ریکا فراموش شد و الان ریکا رو فقط به عنوان مایع ظرفشویی میشناسن

کاش کارخونه ها اجازه نداشتن اسم آدم رو برند بزارن

الان مزدا اسم اصیل و بامعنی ایرانی پسرانه هستش ولی همه به عنوان ماشین میشناسنش

تیبا اسم دختره، دختر فامیلمون ۱۵ سالشه اسمش تیباس اونموقع همه میگفتن چه اسم قشنگی ولی الان همه به عنوان ماشین میشناسن

ساینا هم همینطور

سورن هم همینطور

بهش بگو اتفاقا میخواستم یکی از این اسما رو روش بذارم ولی ترسیدم آدمای بی سواد و کم اطلاع فکرکنن اسم برنده و اسم آدم نیست بخاطر همین گذاشتم نیکا ولی فکر نمیکردم نادان همیشه نادانه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز