2777
2789

شاید معدت هلیکو باکتر داره یه آندوسکپی بدی بد نیست

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفخ هم زیاد میکنم  درد داره اندوسکپی

کلا التهاب معده یا هلیکوباکتر یا استرس باعث این علایم میشه، برا آندوسکپی حدود ۲۰ دقیقه خوابت میکنن با دارو و اصلا نمیفهمی چی شد خیلی راحته

فقط فقط جای تمیز و مطمین برو و سعی کن نوبتت اولین نفرا باشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
کلا التهاب معده یا هلیکوباکتر یا استرس باعث این علایم میشه، برا آندوسکپی حدود ۲۰ دقیقه خوابت میکنن ب ...

من استرس ندارم دیشب تا صبح نفخ داشتم راستش قهوه خوردم یعنی برای قهوه هست؟من اکثر وقتا اینجوریم

دیروز سوزش معده شدید امروز نفخ یک هفته هم رعایت میکنم از غذا هاا خیلی شکمم صدا میده

پرهیز غذایی یه هفته ای که اثر نداره و کنار پرهیز باید دارو هم بخوری بسته به مشکلت ولی فعلا فلفل قهوه غذاهای کنسروی سوسیس و کالباس نخور

من استرس ندارم دیشب تا صبح نفخ داشتم راستش قهوه خوردم یعنی برای قهوه هست؟من اکثر وقتا اینجوریم

قهوه محرک هست شاید معدت حساسه، یه متخصص گوارش خوب پیدا کن و تحت نظرش باش تا راحت بشی

پرهیز غذایی یه هفته ای که اثر نداره و کنار پرهیز باید دارو هم بخوری بسته به مشکلت ولی فعلا فلفل قهوه ...

نه اصلا این چیزا هم نمیخورم قهوه برای اولین بار خوردم 

حالم بدتر شد

قهوه محرک هست شاید معدت حساسه، یه متخصص گوارش خوب پیدا کن و تحت نظرش باش تا راحت بشی

اره بخاطر قهوه شد من خواب نرفتم از نفخ.تا این حد هم تو پرهیز بودم نمیدونستم بده

اره بخاطر قهوه شد من خواب نرفتم از نفخ.تا این حد هم تو پرهیز بودم نمیدونستم بده

ان شاالله زودتر خوب بشی چون بهم ریختگی معده آدمو کلافه میکنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز