2777
2789
عنوان

ترشح موکوس

1505 بازدید | 10 پست

سلام خانوما چهارشنبه یک سانت باز بودم درد داشتم این دو روز انقباض بود ولی منظم نبود صبح رفتم دستشویی ترشحاتی به غلظت خلت قرمز تا قهوه ای ازم خارج میشه لزج مانند کیا اینطوری بودن من برام نی نی نگرانم شوهرم‌ میگه بیا بریم بیمارستان فاصلمون تا بیمارستان یکساعته دردهم مث درد پریودی دارم یکم شدیدتر 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
عزیزم حتما برو، منم کمی آب و مایع لزج این خارج شده بود با وجود یک سانت بودنم بستری کردتد، همون روز ه ...

جدی؟خیلی زیاده پد گذاشتم .دردام کم کم داره شروع میشه فک کنم الان که فقط پریودی انقباضی ندارم .دعا کن برام 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا معاینه شدی بخاطر اونه بازهم باید بری برای بچت خطری نداشته باشه

اخه دو هفته پیشم معاینه شدم لکه بینی داشتم ولی نه اینجوری تازه چهارشنبه معاینه شدم‌امروز صبح دیدم میگن ۲۴ ساعت قبلش معاینه نشده باشی .اون لکه بود این غلیظه روون نیست 

اخه دو هفته پیشم معاینه شدم لکه بینی داشتم ولی نه اینجوری تازه چهارشنبه معاینه شدم‌امروز صبح دیدم می ...

اگه دردت مثه پریودی هستش وهرلحظه بیشترمیشه احتمالا دردات دارن شروع میشن 40هفته پرکردی؟ 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
اگه دردت مثه پریودی هستش وهرلحظه بیشترمیشه احتمالا دردات دارن شروع میشن 40هفته پرکردی؟ 

۳۹ هفته و ۵ روزم حتی دکتر چهارشنبه بم گفت تا پنج شنبه زایمان میکنی

حتما زود برو بیمارستان

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

۳۹ هفته و ۵ روزم حتی دکتر چهارشنبه بم گفت تا پنج شنبه زایمان میکنی

بنظرم بیشتر بازشده و وقتشه... انشالله زایمان خوبی داشته باشی

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

مرسی انشالله