2777
2789
عنوان

تولدمِ

120 بازدید | 6 پست

سلام دوستان. شبتون بخیر 

امشب تولدمه اما تنها جلو تی وی نشستم تا شوهرم بیاد😑😔 دلم خیلی گرفته از وقتی حامله شدم هیچ تغییری احساس نکردم انگار اطرافیان جوری رفتار میکنن که هیچ کارِ مهمی نمیکنم . شوهرم مردِ خیلی خوبیه خیلی کار میکنه تا دیر وقت برای زندگیمون اما از وقتی حاملم دلم توجه بیشتری میخواد

دلم میخواست روزی که جنسیتشو فهمید یک کاری میکرد . یا روزی که سی دی صدای قلبشو اوردم خونه اصلا نگاهم نکرد. تا حالا با هام دکترم نیومده. میدونین بچه دوست داره ها اما این کارارو بلد نیست کسی ام چیزی بهش نمیگه فقط بلدن به من بگن با شوهرت اینجوری باش اونجوری باش😔

دلم میخواد بترکه 

دلم نمیخواد این چیزارو بهش بگم فکر کنه قدر زحماتشو نمیدونم 

کاش یکی بود بهش میگفت بیشتر خودشو میخوام تا پول

خداروشکر

عزیزم چرا فکر میکنی چون حامله ای کار مهمی کردی؟! خب اطرافیان باید چیکارت کنن؟! همه حامله میشن و میزاین دیگه اصلاهم کار مهمی نیست، مردا هم اکثرا از این اداها بلد نیستن انتظارت زیادیه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت مبارک عزیزم..من مامان نیستم ولی زن هستم و میدونم داشتن توجه چقد مهمه اونم برای تو که حامله ای انشاءالله که نی نیت سالم بیاد بغلت خودت به شوهرت بگو که عزیزم من بیشتراز هروقت دیگه ای به محبتت وتوجهت نیازدارم میدونم خییلیی زحمت میکشی و بخاطر منو نی نی و زندگیمون خسته میشی منم قدردان زحماتت هستم توهم توجهتو زیادتر کن به من که منم انرژیم زیاد شه

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
تولدت مبارک عزیزم..من مامان نیستم ولی زن هستم و میدونم داشتن توجه چقد مهمه اونم برای تو که حامله ای ...

مرسی  . دلم خیلی گرفته فقط خدارو دارم و شوهرم 

خداروشکر