2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

214 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها راجب این کیتای تخمک گذاری سوال دارم.تو خود کیت نوشته باید خط دوم همرنگ یا پررنگ تر از خط کنترل بشه ولی تو یه سایتی یه خانوم دکتری نوشته بود که حتی وقتی خط دوم کمرنگ هم میشه یعنی تخمک ازاد میشه .کسی بوده که این تجربه رو داشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من  خیلی دقیق نیست این کیتا، مال من پررنگ شد ولی تخمک گذاری نکردم، به نظرم اگه دقیق دقیق روز تخمک گذاریتو میخوای و میخوای حتما همون روز اقدام کنی، دو خط که شد، برو سونو واژینال و وضعیت تخمکتو دقیق بررسی کن و اگه لازم بود یه آمپول hcg بزن و ۳۶ ساعت بعدش اقدام کن

به نظر من  خیلی دقیق نیست این کیتا، مال من پررنگ شد ولی تخمک گذاری نکردم، به نظرم اگه دقیق دقیق ...

نه من روز دقیق رو نمیخوام بدونم .ولی تو این یه سالی که اقدام کردم شاید ۴بار پرنگ شد فقط.این ماه روز ۱۱ ۴تا فولی غالب داشتم ۲۳ ۲۲ ۲۰ و ۱۸.ولی کیتم پر رنگ نشد اصلا

نه من روز دقیق رو نمیخوام بدونم .ولی تو این یه سالی که اقدام کردم شاید ۴بار پرنگ شد فقط.این ماه روز ...

دارو خورده بودی ک این همه فولی داشتی؟

بعد از ۴سال ب سختی باردار شدم خواهههههش میکنم واسه نینیم ی صلوات بفرستین 🙏🙏
نه من روز دقیق رو نمیخوام بدونم .ولی تو این یه سالی که اقدام کردم شاید ۴بار پرنگ شد فقط.این ماه روز ...

من این ماه آی یو آی کردم، همون موقعی که داشتم برای آی یو آی میرفتم، کیت استفاده کردم و خط خیلی کمرنگ افتاد، ولی من همون شب تخمک گذاری کردم

شهریور هم کیت زدم و پر رنگ شد و اقدام کردم، ولی وقتی دو هفته بعدش رفتم سونو، دیدم اصلا تخمکم آزاد نشده و تبدیل به کسیت شده، واسه همین زیاد اعتماد ندارم به این کیت ها، فقط سونو خوبه

منم همینطوری بودم دیگه کیت نخریدم 🙂 اینهمه پول ک خرج کیت شد

خدای مهربون مرسی که پناهمی