2789
عنوان

كمممممممك

67 بازدید | 8 پست

دوستان كسي بوده آزمايش خون بده و نشون نده بارداره،بعد دوباره بره آزمايش بتاش بالا رفته باشه

براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من بعد از تاخییر در پریودی آزمایش خون دادم منفی بود و آمپول زدم که پریوری بیاد دو هفته بعدش درد پریودی داشتم ولی پریودی نمی یومد تا اینکه بی بی زدم مثبت بود آزمایش دادم مثبت بود

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
من بعد از تاخییر در پریودی آزمایش خون دادم منفی بود و آمپول زدم که پریوری بیاد دو هفته بعدش درد پریو ...

مرسي از همتون ميترسم برم آزمايش ميدونم زوده پريود هام نامنظمه

همش حالت تهوع دارم حتي چند بار بالا آوردم

نوك سينه هام مثل سنگ شده

بيبي چك گذاشتم تا ديشب منفي بود

قرص دوفاستون ميخورم هنوز پريود نشدم هميشه بعد از قطعش فرداش پريود ميشدم اين ماه بايد١٦ميشدم اما نشدم😔دلم نيني ميخواد با اين حالت تهوع هم دلم گرمه وخوش خدايا خودت ميدوني

اره من اول بتام  پایین بود گفتن مشکوکه بخاطر اینکه زود رفته بودم یه هفته بعد رفتم درست بود

مرسي از همتون ميترسم برم آزمايش ميدونم زوده پريود هام نامنظمه

همش حالت تهوع دارم حتي چند بار بالا آوردم

نوك سينه هام مثل سنگ شده

بيبي چك گذاشتم تا ديشب منفي بود

قرص دوفاستون ميخورم هنوز پريود نشدم هميشه بعد از قطعش فرداش پريود ميشدم اين ماه بايد١٦ميشدم اما نشدم😔دلم نيني ميخواد با اين حالت تهوع هم دلم گرمه وخوش خدايا خودت ميدوني

چند روز پيش هم يه لك قهو هاي ديدم ولي ديگه خبري نشد

يكي دو مرتبه ام ترشحات قهوهاي كم ببخشيد توي ادرارم ديدم

گفتم شايد لانه گزينيه

امشب هم حتي گلاب به روتون بالا آوردم ولي حس پريود دارم😔

مرسي از همتون ميترسم برم آزمايش ميدونم زوده پريود هام نامنظمه همش حالت تهوع دارم حتي چند بار بالا آ ...

اولا اینکه دلتو به هیچ علائمی خوش نکن چون ما هم زمانی که علائم داشتیم پریود میشدیم و زمانی که باردار شدیم هیچ علائمی جز درد پریودی نداشتیم، دوم اینکه منم مثل تو پریودی هام نامنظمه حتی تا 40 روز هم بوده پریود نشدم و بارداریم هم با تاخیر زیاد نشون داد که باردارم یعنی از اولیل پریودی حساب کردم تا 52 بعد بی بیم مثبت شد همنجور که گفتم یک هفته بیشتر از موعد پریودیم آزمایش دادم منفی بود و منتظر پریودی بودم که خودمو برا ماه بعد آماده کنم دیدم دو هفته گذشت درد پریودی داشتم ولی پریود نمیشدم بی بی زدم دیدم مثبته و باردارم، ان شاءالله برای شما هم اینطور باشه عزیزم فقط توصیه ام اینه که اصلا به علائم فکر نکن و یکم بیخیال باش با خودت بگو این ماه نشد ماه دیگه ان شاءالله وقتی بیخیال باشی بهتر نتیجه میگیری 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
اولا اینکه دلتو به هیچ علائمی خوش نکن چون ما هم زمانی که علائم داشتیم پریود میشدیم و زمانی که باردار ...

چشم ممنونم از راهنمايي و توضيح كاملتون❤️❤️❤️