2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی تو دلم نیست اخه 😮😮😮😮دوس دارم نی نی بیاد تو دلم فقط 😍😍😍

میادعزیزم بموقعش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

فکرتودرگیراین حرفانکن بالاخره زندگی هم یکی ازمراحل تکامله،ازش لذت ببر هرجوری که میتونی

باورت میشه الان چند سال درگیر این فکرام.شاید ۷_۸سال.....و هیچ نتیجه ای نداشته و هیچ چیزم نمیتونه منو وادار کنه به لذت بردن.شاید شاد بودن و خندیدن لخظه ای به ی حقیقت خیلی تلخ بهترین و شادترین کاری باشه که هر ادمی در طول عمرش میکنه

دوران عقد اصلن خوب نیس چیه اخه .... قدیم خوب بود  میگفتن اسمش رفته تو شتاسنامه ات برو زیر یه سق ...

ایشالازودتربریم سرخونه وزندگیمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم چکارکنم ول کنم برم یا بمونم یروز شوهرم بندازتم بیرون یا ب این زندگی نکبت ادامه بدم

مشاوره رفتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورت میشه الان چند سال درگیر این فکرام.شاید ۷_۸سال.....و هیچ نتیجه ای نداشته و هیچ چیزم نمیتونه منو ...

خب افسردگی گرفتی خواااهر😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب افسردگی گرفتی خواااهر😐

سه ماهه دارم داروی ضد افسردگی میخورم شادم میخندم اما همش الکیه.خیلی وقته به پوچی دنیا رسیدم فقط نمیدونم چرا ادما اینطوری هیجان دارن برا هدفشون برا زندگی برای هیچ..