2777
2789
میدونه منتهی ما هنوز عروسی نکردیم تو عقدیم دنبال خرید وسایل جهازیم

منم توعقدم دلم براشوشوتنگ شده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

منم ماهی یبارخواب دوتاازدوستای دبیرستانمومیبینم ولی هیچ دسترسی بهشون ندارم

من خبر دارم ازشون ولی امکان دیدن نیست یکیش فوت کرد توی تصادف یه سنگ قبر درد دل منو دوا نمیکنه😢 یکیش هم از ایران رفت برا همیشه رفت آلمان هیچ وقت برنمیگرده فقط باهم حرف میزنیم 😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ديه نوشته هر حي تو دلته بگو  منم فقط خواسته و ارزوم اينكه ب ٥سال قبل برگردم و عشقمو هيچوقت ...

۵ سال دوست بودین

من الان یه ساله نامزدم یکم دیگه طولانی شه میزارم میرم والا اعصاب ندارم

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
سرما خوردم دارم میمیرم مخصوصا دماغم خیلی اذیت میکنه دکتررفتم خوب نشدم چیکارکنم کمک کنید

موقعی که سرمامیخوری اصلادستمال استفاده نکن تندتندبروفین کن قرص ضدحساسیتم نخوربذاربیاد مثل من سینوزیت نگیری امونموبریده،بینیتم باروغن چرب کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خبر دارم ازشون ولی امکان دیدن نیست یکیش فوت کرد توی تصادف یه سنگ قبر درد دل منو دوا نمیکنه😢 یکیش ...

الهییی عزیزم😢لااقل تو ازحالشون خبرداری میدونی کجان وچه اتفاقی واسشون افتاده،من که هیچی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم توعقدم دلم براشوشوتنگ شده

دوران عقد اصلن خوب نیس چیه اخه .... قدیم خوب بود  میگفتن اسمش رفته تو شتاسنامه ات برو زیر یه سقف دیگه ‌‌‌‌.... اینطوری  اگه خوب بود بمون نبود برو زود تکلیفت مشخص میشد

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
موقعی که سرمامیخوری اصلادستمال استفاده نکن تندتندبروفین کن قرص ضدحساسیتم نخوربذاربیاد مثل من سینوزیت ...

دماغم ی طرفش کیپه ی طرفش هی آبریزش داره هردودیقه میشورم امونمو بریده حالت تهوع دارم

اوضام بدجوری پیچیده به هم

تو این زندگی که تهش مرگه و نیستی هیچ اعتباری به زنده موندن ادم نیست هرلحظه ممکنه بمیره چرا هدف داشته ...

فکرتودرگیراین حرفانکن بالاخره زندگی هم یکی ازمراحل تکامله،ازش لذت ببر هرجوری که میتونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دماغم ی طرفش کیپه ی طرفش هی آبریزش داره هردودیقه میشورم امونمو بریده حالت تهوع دارم اوضام بدجوری پی ...

اوف پس کارت حالاحالاهاگیره😂بایددوره ش بگذره عزیزم حداقل یک هفته😂تحمل کن تومیتووونی خخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40