2777
2789
حالم از هرچی مرده به هم میخوره آشغالهای به دردنخور😬

باشوشو دعوات شده عزیزم؟😂

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اسمشو نذر کن واس بچه ها جوراب نذر کن عزیزم😘😘

چشم . دعا کنید برام 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم ها رو به حال خودشون بزاریم نمک رو زخم هم نپاشیم با سوالای بی جا و مسخره 

فکرم از صبح درگیر سوالای یه آدمه الدنگه😥

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
دلم برا دوتا از دوستای صمیمیم خیلی تنگ شده  ارزوی دیدنشون رو دارم😢😢😢

منم ماهی یبارخواب دوتاازدوستای دبیرستانمومیبینم ولی هیچ دسترسی بهشون ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم . دعا کنید برام 

به حق صاحب روز جمعه خدا دلتو زود شاد کنه

مامان شی

بچه سالم و صالح نصیبت کنه عزیزم😍😍😍😍

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
به حق صاحب روز جمعه خدا دلتو زود شاد کنه مامان شی بچه سالم و صالح نصیبت کنه عزیزم😍😍😍😍

الهی امین . ممنون دوست عزیز

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
دلم بچه میخواد دوس دارم مامان بشم 😢

قانووون جذب خدا بنده های امیدوارشوبیشتردوست داره ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه هیشکی مهم نیستم  ...عذابم میده چرا عشقی ندارم..... چرا شور و شوقی ندارم برای درس و زندگی. ...

چون هدف نداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قانووون جذب خدا بنده های امیدوارشوبیشتردوست داره ها

امیدم ب خداست . چیکار کنم یعنی