2821
2789
عنوان

سوختگی سطحی

2361 بازدید | 21 پست

سلام بچها من چند شب پیش دور ازجونتون نسکافه داغ داغ رو پام ریخت میخواستم بدونم تاکی جاش میره😣 چند روز دیگ عروسیمه😭ولی جایی نیست ک معلوم باشه من نشسته بودم ک روم ریخت.  اونایی ک تجربه دارن تا چند مدت باقی موند جاش؟

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولا سوختگی خیلی دیر میره. برو داروخونه یه پماد بگیر واسه از بین بردن جای سوختگی من پارسال دستم بدجوری سوخت خیلی تاثیر داشت اون پماد

شروع کاهش وزن ۹۸/۶/۳،وزن شروع ۷۸.۴۰۰ وزن فعلی۷۴.۷۰۰...وزن هدف ۶۰...به امید خداااا...

الاهی.منم دوهفته مونده به عروسیم قابلمه آب جوش برگشت رو پاهام جفت رونام سوخت.4 روز پماد سوختگی زدم جاشم خداروشکر زیر6ماه خوب شد

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
معمولا سوختگی خیلی دیر میره. برو داروخونه یه پماد بگیر واسه از بین بردن جای سوختگی من پارسال دستم بد ...

ای خدا الان چ موقعش بود اخه  چشم میرم حتما

الاهی.منم دوهفته مونده به عروسیم قابلمه آب جوش برگشت رو پاهام جفت رونام سوخت.4 روز پماد سوختگی زدم ج ...

اخ پس درکم میکنی والا اگه بهش فکر کنم افسردگی میگیرم اخه این چ بلایی بود دم عروسیم سرم اومد بازهم شکر ولی کلا خرافاتی نیستما اما اطرافم همه میگن مال چشمه  پس من فکرم خنده داره فکر کردم تا هفته بعد میره☺

اخ پس درکم میکنی والا اگه بهش فکر کنم افسردگی میگیرم اخه این چ بلایی بود دم عروسیم سرم اومد بازهم شک ...

عزیزم انشاالله که واسه تو زودتر میره، غصه ش نخور

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
نمیره کاملا 😔 کسی نمیبینه اما من جلو شوهرم رومم نمیشه 

واااا !!مگه چقدر سوختی؟؟ غصه نخور بابا میره جاش حتما فقط زمان میبره

شروع کاهش وزن ۹۸/۶/۳،وزن شروع ۷۸.۴۰۰ وزن فعلی۷۴.۷۰۰...وزن هدف ۶۰...به امید خداااا...
2824
2823
2791
2779
2792