خانوما من ناخواسته باردار شدم و شوهرم هم 4-5 ماه هست فیناسترراید 5 استفاده میکرده.الان به احتمال زیاد ممکنه جنین مشکل داشته باشه مخصوصا جنین پسر.می خوام سقط با ساکشن و بدون بیهوشی انجام بدم ولی خیلی نگرانم نمیدونم دردش چقدره.مخصوصا من که دو سال و نیم واژینیسموس داشتم وکلا هنوزم موقع نزدیکی اذیتم.کسی هست اینکار رو کرده باشه و بتونه منو راهنمایی کنه؟
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید.
عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
بیشتر از نیم ساعت طول کشید درد داشتم بعد پا شدم خون ریزی داشتم اما نه زیاد بامعنا واقعی مردم 😑
یعنی دردش از زایمان طبیعی بیشتر بود یا در همون حد یا کمتر؟
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید.
چون تو ایران مجوز سقط خیییییلییییی سخت میدن باید صد در صد باشه تا مجوز. بدن باید غیر قانونی سقط کنم
نه خانومی منگولیسم نیست که با امینو مشخص بشه عزیزم
اره الان قلب داره.من نمیدونستم بادارم دوبار عکس دندون گگرفتم خلاصه با سلام و صلوات با تمام آزمایشها و اینا الان یه پسر16ماهه خیلی باهوش و سالم دارم واقعا از تمام همسالاش باهوشتر و دامنه لغاتش بی نهایت بالاس
نه خانومی منگولیسم نیست که با امینو مشخص بشه عزیزم
عهههه پس هیچی
ایشالا هرچی که خیره برات پیش بیاد
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
بله یه خانوم دکتر مسن هست که توی اتریش هم پزشکیش رو خونده و دوره اینکار و توو امریکا دیده و دستگاهاش رو از خارج اورپه ولی درست جواب نمیده دردش چفدره اخه اون پولش رو میخواد