2777
2789
عنوان

کسی هست بدون بیهوشی ساکشن جنین انجام داده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14015 بازدید | 65 پست
بله یه خانوم دکتر مسن هست که توی اتریش هم پزشکیش رو خونده و دوره اینکار و توو امریکا دیده و دستگاهاش ...

سلام عزیزم ساکشن انجام دادی اگه آره تروخدا بیا کمک چون من فردا قراره برم نمیدونم چجوری دلمو راضی کنم از ترس دارم سکته مبکنم

سلام عزیزم ساکشن انجام دادی اگه آره تروخدا بیا کمک چون من فردا قراره برم نمیدونم چجوری دلمو راضی کنم ...

درخواست دوستی دادم براتون

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ساکشن انجام دادی اگه آره تروخدا بیا کمک چون من فردا قراره برم نمیدونم چجوری دلمو راضی کنم ...

سلام، ساکشن کردین؟ میشه جواب بدین توروخدا 

من فردا میخوام ساکشن کنم از ترس دارم میمیرم 

سلام، ساکشن کردین؟ میشه جواب بدین توروخدا  من فردا میخوام ساکشن کنم از ترس دارم میمیرم

درد نداره ضد درد تزریق میکنن..

بعدشم دو هفته خونریزی دارید همین..

کلا موضوغ ترسناکی هست..ولی بزرگ ترین درد ترسه..

ساکشن اصلا نه ترس داره نه درد داره کلا ۵ دقیقه است راحته بخدا من انجام دادم خیلی  خوب البته دکترم خیلی خوب. بود زودی تموم شد وراحت رفتم خونه نه استراحت نه مشکل  کلا ساکشن  اسونه خواستی پیام بده  راهنمایی کنم

ساکشن اصلا نه ترس داره نه درد داره کلا ۵ دقیقه است راحته بخدا من انجام دادم خیلی  خوب البته دکت ...

سلام شما کجا انجام دادین؟

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!
ساکشن اصلا نه ترس داره نه درد داره کلا ۵ دقیقه است راحته بخدا من انجام دادم خیلی  خوب البته دکت ...

عریزم میشه منو راهنمایی کنی ؟ 

کاش پیاممو بخونی به راهنماییت احتیاج دارم 

درخواست دوستی میدم قبول کن لطفا 

سلام عزیزم 

منم مشکل دارم ۵هفته باردارم اونم ناخواسته الانم شرایطم بده

خواهش میکنم لطفا شماره و اسم دکترت رو میشه بهم بدی؟من دربدر دنبال یه دکتر مطمئنم ساکشن کنم

دعات میکنم بخدا